The health factory | KNO spray

the health factory KNO spray

Hooikoorts, verkoudheid, oorpijn, ooginfecties, huidproblemen, deze KNO spray is multi inzetbaar. Maar werkt het ook? Ik nam de proef op de som en gebruikte deze spray voor meerdere dingen. Benieuwd of dit wellicht ook voor jou werkt?

Nu we midden in het hele corona gebeuren zitten wil je geen griep, verkoudheid of hooikoorts klachten hebben. Zeker niet omdat je met die klachten niet weet of je misschien wel besmet bent met het corona virus. Nu de neussprays, desinfecterende middelen, bepaalde medicijnen als paracetamol en andere hulpmiddelen leeg geroofd worden in de supermarkten/winkels ging ik op zoek naar iets anders.

KNO spray – multi inzetbaar!

In één van de Jouwboxen die ik de afgelopen maanden ontving zat deze The health factory KNO spray. Eerst wist ik niet zo goed wat ik er mee moest, maar nu de hooikoorts klachten en misschien wel griep klachten tevoorschijn komen wilde ik dit product maar al te graag gaan uitproberen.
the health factory KNO spray

KNO spray staat voor Keel, neus en oor spray en werkt bij de volgende klachten:
– Mond en keel klachten, als keelontsteking, keelpijn, heesheid, maar ook een koortslip
– Neus verkoudheid, holte ontstekingen en klachten als hooikoorts
– Oorpijn en oorontsteking
– Oog infecties, van bacterieel en viraal, droge ogen, dikke en vurige ogen door bijvoorbeeld hooikoorts
– Huidproblemen, als herpes, gordelroos, netelroos, eczeem, psoriasis, wratjes

Maar wat is nu eigenlijk die KNO spray, wat zit erin wat voor zoveel dingen gebruikt kan worden? The health factory heeft kennis van de oude beschavingen toegepast in deze moderne tijd. Want in de oudste geschriften van de mensheid is de werking van zilver en goud voor het lichaam en geest al terug te vinden. Dit bracht hun op het idee om met zilver te gaan werken. In het gezuiverde water worden ultrakleine deeltjes zink en zilver gestopt.

Waarom zilver en zink?


Maar waarom zilver en zink? Wat is er zo speciaal aan deze ingrediënten en waar kun je het allemaal op toepassen? Dat is eigenlijk vrij simpel.

Zink zorgt voor een goede weerstand en ondersteund het herstellende vermogen van slijmvliezen. Maar zink werkt ook als anti-histamine.
Zilver werkt onder andere virus en bacterie dodend. Daarnaast werkt het ook ontstekingsremmend in de slijmvliezen (van neus, keel, ogen, oren) maar ook heel goed op de huid!
Hierdoor is het product dus ook breed inzetbaar en naar behoefte te gebruiken.

Hoe je dit product gebruikt:
Heel simpel, je sprayt 1 tot 5 keer per dag of naar behoefte op het te behandelen gebied. Denk aan neus, ogen, oren, keel maar ook op de huid is het te gebruiken. Je kunt de spray zelfs gebruiken bij baby’s.

Ik heb dit product een tijd gebruikt om mijn eczeem op mijn boven arm onder controle te krijgen (die is nu bijna weg!) maar ook nu het hooikoorts seizoen weer is begonnen om de klachten te verlichten. Het helpt mij zeker om minder klachten te hebben en sommige klachten als een loopneus zijn zelfs helemaal verdwenen. Ik ben dan ook heel benieuwd hoe dit product kan helpen tegen mijn oorontstekingen die ik een aantal keren per jaar heb. Zeker een life saver voor mij!

Ben jij nou ook benieuwd naar dit product, of wil je hem ook bestellen. Dat kan, bij deze webshop vind je het product als een neusspray van 15ml die €14,95 kost. Maar je kunt hem daar ook bestellen in een grote fles (zoals je in dit artikel ziet) van 100ml voor €34,95.

Kende jij dit product al?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

1 comments on “The health factory | KNO spray

  1. Ik heb deze ook, vind het echt een hele fijne spray!

Comments are closed.