The Christmas show | Dé must see voor de feestdagen!

the christmas show

Heb jij al plannen voor december? Wil je alvast in de kerst stemming komen maar weet je niet hoe? Dan heb ik hier een hele leuke tip voor jou, want deze jaarlijks terugkerende musical die in het teken staat van het kerstfeest mag je niet missen! Het leukste gezinsuitje net voor de feestdagen!

Dé must see voor het hele gezin is toch wel The Christmas show die op 21 en 22 december plaats gaat vinden. Ook dit jaar kun je als gezin weer genieten van een prachtige show, kom je helemaal in de feest stemming en zie je bekende Nederlanders schitteren in deze show.

Wat is The Christmas show?

The Christmas show is een familie show vol magie om de start van de feestdagen goed te beginnen. Tijdens deze show geniet je van het verhaal van Doornroosje en de Kerstprins. Geniet van spanning, humor, zang en dans en laat je betoveren door het mooie sprookje. De start van de feestdagen vier je in de Ziggo Dome want deze show is geschikt voor de hele familie!

In deze show zie je onder andere Carlo Boszhard, Celinde Schoenmaker, Famke Louise, Ilse Warringa, Tim Douwsma, Buddy Vedder, Esmee van Kampen en Ger Otte schitteren. Zij en vele anderen zorgen voor een onvergetelijke show!

Waar: Ziggo Dome
Wanneer: Op 21 en 22 december zijn er meerdere shows per dag
Tickets: Kaartjes zijn vanaf nu verkrijgbaar vanaf €28 en zullen de komende weken duurder worden. Geniet dus nu van korting op het leukste dagje weg voor de feestdagen! Wees er snel bij want de kaartjes zijn gewild.

Het verhaal


Er leefde een koning en koningin, heel lang geleden en hier ver vandaan. Het krijgen van een kindje was hun grootste wens. Er gingen jaren voordat totdat hun wens uiteindelijk in vervulling ging. Er werd een prinses geboren, het werd groots gevierd in het hele koninkrijk. Echter is de koning vergeten om één iemand uit te nodigen, namelijk Fee Fataal. Daardoor spreekt zij een vloek uit over het pasgeboren prinsesje Roosje. Voor haar zestiende verjaardag zal zij zich prikken en in een honderd jaar durende slaap vallen. Er is één ding die haar kan redden, namelijk echte liefde. Roosje wordt door haar ouders naar de veiligste plek op aarde gestuurde, de Noordpool waar de Kerstman woont. Zal zij ooit nog terug kunnen keren naar het koninkrijk om koningin te worden? En lukt het om op tijd de ware liefde te vinden?

Ik ga ook!
Zelf heb ik mijn plannen al gemaakt en ga ik samen met een aantal anderen ook één van de shows bijwonen. Een verslagje daarvan kun je uiteraard na de show verwachten.

Ben je nou nog niet helemaal overtuigd, dan kunnen de beelden hieronder je misschien toch nog overhalen!

the christmas show the christmas show

  • Dit artikel is geschreven in samenwerking met een merk en/of bedrijf.
Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “The Christmas show | Dé must see voor de feestdagen!

Comments are closed.