Tesa zelfklevende spijker

tesa zelfklevende spijker

Voor Tesa mocht ik de zelfklevende spijker uitproberen als blog insider. Ik deed de opdrachten voor de blog insider en bedacht mij dat het ook wel heel handig is om dit te delen op mijn blog. Niet omdat het moet maar wel omdat het super handig is en ik er heel erg tevreden over ben. Meer weten over dit product? Ik vertel je er alles over!

Tesa, ik kende het merk al een tijdje want heb ook een product van hun uitgeprobeerd voor mijn nagellakrek. Helaas werkte dat niet omdat ik teveel nagellak heb, maar nu ik de zelfklevende spijker uitgeprobeerd heb ben ik wel heel erg blij! Lang leve geen gaten meer in de muur! Nu zijn er natuurlijk woningen waarbij je geen schroeven/spijkers in de muur mag maken dus deze producten van Tesa zijn een prima oplossing. Zo kun je toch dat ene fotolijstje of schilderij ophangen.

Zelfklevende spijker uitproberen

tesa zelfklevende spijker

Op mijn zolder kamer heb ik door de jaren heen al verschillende dingen aan de muur gehad. De muur is er niet mooie op geworden en de verschillende plekken kan ik mooi bedekken met de fotolijstje die ik kocht voor mijn blogwerkplek. Ik besloot om 1 plek waar ik veel tegenaan kijk als ik aan het bloggen ben op te leuken met 2 fotolijstjes. Eerder had ik ze op mijn bureau staan maar merk dat ik liever wat meer werkruimte heb op mijn bureau.

Het aanbrengen van de zelfklevende spijker is erg makkelijk. Je haalt de plakstrip uit de verpakking en plaatst deze op de plek van de muur waar je het voorwerp wilt ophangen. Deze druk je een aantal keren 5 seconde aan zodat het goed vast zit. Vervolgens doe je hetzelfde met het houdertje met spijker. Druk deze ook goed aan zodat het vast zit en blijft zitten. Hierna kun je het voorwerp ophangen die je hiervoor hebt uitgekozen. Zelf koos ik dus voor fotolijstjes.tesa zelfklevende spijker

Wat je hiermee kunt ophangen?

Denk aan fotolijstjes zoals ik dit hier doe. Maar je kunt ook planken ophangen of schilderijen. Voor een gewicht van 1 kilogram heb je 1 zelfklevende spijker nodig. Wil je voorwerpen ophangen die zwaarder zijn moet je vanzelfsprekend meer spijkers gebruiken. Dit product van Tesa en alle andere producten uit het assortiment van Tesa zijn te koop bij onder andere Gamma, Karwei, online webshops en meer. Kijk voor actuele prijzen even op de desbetreffende site of ga langs in de winkel.

Kende jij de zelfklevende spijker van Tesa al?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “Tesa zelfklevende spijker

  1. Wat een ontzettend handig systeem. Echt voor mensen zoals mij die echt niet kunnen klussen maar toch houden van gezelligheid in huis. Geen geboor of wat dan ook meer in je muren. Ideaal dit product.

Comments are closed.