Telefoonhoesjestore.nl

Afgelopen donderdag ontving ik een pakketje van telefoonhoesjestore.nl met daarin 2 hoesjes voor mijn nieuwe mobiel! Vandaag laat ik zien welke hoesjes dit zijn, en wat ik er van vind!
_DSC4402

Ik mocht 2 hoesjes uitkiezen en koos 2 verschillende soorten telefoonhoesjes. Namelijk een portemonnee hoesjes, en een flipcase. Zelf was ik al wel bekend met de flipcase, want die had ik voor mijn vorige mobiel ook, en zelf vind ik die altijd erg fijn. Daarnaast koos ik voor een portemonnee hoesje, omdat dit me ontzettend handig lijkt. Ik heb hem al uitgeprobeerd, en hij is heel erg fijn!

Het portemonnee hoesje
_DSC4403
Er passen met gemak 3 pasjes in, en eventueel meer als je dat nodig hebt, want daarachter is ook nog plaatst voor meer! Dit hoesje is geschikt voor meerdere soorten telefoons. En zelf heb ik de Samsung galaxy core prime value edition. Net 1,5week oud! Tja mijn andere mobiel deed helemaal niets meer, dus was nodig aan vervanging toe!

De flipcase
_DSC4407
Ook dit is weer een hoesje voor de Samsung galaxy express 2, maar past prima bij de core prime! En kijk eens hoe schattig roze dit hoesje is!

Beide hoesjes vind ik erg leuk, maar ik denk dat ik het witte portemonnee hoesje het meeste ga gebruiken. Zeker omdat je er veel in kwijt kunt, en het enorm veel ruimte scheelt in mijn hand tas!
_DSC4405

Over Telefoonhoesjestore.nl
Bij Telefoonhoesjestore.nl zijn hoesjes te koop voor verschillende populaire smartphone modellen zoals iPhone 5s hoesjes en Samsung Galaxy Express 2 hoesjes. Deze webwinkel vernieuwd constant het assortiment, aangezien ze nu al iPhone 6s hoesjes aanbieden. Het heeft een groot assortiment, en voor bijna alle mobiels wel hoesjes in de webshop! De hoesjes zijn redelijk betaalbaar, en wordt vaak de volgende dag al bij je thuis bezorgd! Het pas gewoon door de brievenbus, dus voor een pakketje hoef je niet perse thuis te zijn! Zeker dat vind ik ideaal.

Waar halen jullie je telefoonhoesjes? En wat vind jij van de portemonnee hoesjes?
Digitale handtekening Carolien de Graaf

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

7 thoughts on “Telefoonhoesjestore.nl

  1. Leuke hoesjes heb precies de zelfde portomee hoesje alleen dan in een andere kleur

Comments are closed.