Tastea| 30 dagen Detox thee

tastea 30 dagen detox thee

Een tijdje geleden maakte ik kennis met de 30 dagen Detox thee van Tastea. Ik had het al een tijdje op het oog voor een testronde op mijn blog en na wat mailcontact kreeg ik de set Detox thee van Tastea opgestuurd. Deze thee bestaat namelijk uit een morning blend en een evening blend die je gaan helpen met het ‘ontgiften’ van je lichaam! Maar merk je er ook iets van?

Normaal gesproken trek ik nooit de stoute schoenen aan om bedrijven te mailen om hun producten uit te proberen maar na een aantal aanvragen over het uitproberen van Tastea en een aantal oppeppende tweets dacht ik ‘nee heb je, ja kun je krijgen’. En nu zijn we hier, een review van de 30 dagen detox thee.
tastea 30 dagen detox thee

30 dagen detox thee

Detoxen (of ontgiften) is het reinigen van je lichaam en het ontdoen van afvalstoffen en gifstoffen. Het kan zijn dat je lichaam de afvalstoffen en gifstoffen niet goed meer uit je lever kan verwijderen waardoor je je moe en lusteloos kunt voelen en lichamelijke klachten kunt krijgen. Een detox zorgt ervoor dat de afvalstoffen en gifstoffen wel worden verwijderd en je je daardoor beter kan voelen.

Welk effect de thee kan hebben:
– Verbeteren van je huid
– Afdrijven van vocht
– Boosten van je immuunsysteem
– Opgeblazen gevoel verminderen
– Afdrijven van vrije radicalen en giftige stoffen waardoor gewichtsverlies kan ontstaan
– Verhogen van je weerstand
– Ondersteuning bij stress en vermoeidheid
– Ondersteuning bij je stofwisseling
– Ondersteuning bij een goede nachtrust
– Onderdrukken van honger gevoel

Tastea Detox Morning

De Tastea Detox Morning drink je zoals de naam al aangeeft, in de ochtend. Zelf vind ik het fijn om tijdens mijn ontbijt deze thee te drinken. Het geeft mij sneller een vol gevoel, vermindert mijn opgeblazen gevoel en sinds deze thee heb ik nog geen koffie gedronken. Ineens had ik er geen behoefte meer aan. Daarbij ook erg fijn is dat ik na mijn ontbijt al 400 ml water op heb, wat een heel stuk meer is dan daarvoor! Die 2 liter water drinken haal ik daardoor veel beter.

Voor deze thee gebruik ik 1 theelepel wat ongeveer 2,5 gram is. Die doe ik in mijn beker en vul hem daarna met heet water. Let wel op, het water blijft echt onwijs lang (HEEL!) erg warm en hierdoor kun je makkelijk je lippen, tong en mond verbranden. Tijdens mijn ontbijt drink ik dus 1 beker detox morning thee en daarna vul ik hem nog een keer met minder warm water en drink ik daarna ook nog eens op. Hierdoor zit ik in de ochtend al op bijna 1 liter water drinken. Door de handige thee beker neem ik hem ook regelmatig mee naar het werk.

Ingrediënten Detox Morning thee: Groene thee, China gunpowder, goene thee matcha, citroenmelisse, mate green, natuurlijke smaak versterkers (citroen-abrikoos smaak), witte thee (Mao Feng), citroenschil, Mallow, Chinese zwarte thee (Pi Lo Chun Longkou), Paardenstaart,Taraxacum, Spirulina, Guarana.
tastea detox thee

Tastea Detox Evening

De Detox Evening thee drink je, je raad het al, in de avond. Ik moest even mijn draai vinden in een handige tijd om er aan te beginnen. Nu drink ik tussen 19uur en 21uur een volle beker met deze avond thee en ondertussen kijk ik Netflix of een serie op Tv. Het ‘inslapen’ gaat zeker een stuk makkelijker en ik slaap ook constanter (minder vaak wakker in de nacht). Door hem iets vroeger in de avond te drinken hoef ik er niet meer midden in de nacht uit om naar de wc te gaan.

Ingrediënten Detox Evening thee: Appel, Verbena, Balm, natuurlijke smaak versterkers (sinaasappel-mandarijn smaak), sinaasappelschil, Hopbladeren, Tulsi, Calendula, Vrouwenmantel kruid, Valeriaan, bonenkruid.

Wat was het resultaat?


Of het nu toeval is of niet, tijdens de dagen dat ik deze Tastea 30 dagen detox thee gebruik heb ik nog geen koffie aangeraakt en dat is toch wel iets! Ik heb ook iets meer energie en voel mij ook beter qua gezondheid. Ook had ik veel minder snack neigingen wat natuurlijk heel prettig is! Omdat ik mij niet meer weeg weet ik ook niet of ik ben afgevallen in de periode van de detox, maar daar deed ik het ook niet voor. Mijn weerstand is een stuk hoger wat voor mij echt een zegen is, mijn opgeblazen gevoel is een stuk minder en mijn hongergevoel is een stuk minder geworden. Daardoor vind ik deze thee echt een hele fijne levensstijl zoals ze het ook zelf noemen.
Ik ga eens kijken of de andere thee smaken op hun website mij ook aanspreken en of deze misschien ook zo goed zijn als de Tastea 30 dagen Detox thee.

Deze thee set met een morning en een evening thee is nu te koop bij Tastea voor 22,95 euro!

Heb jij wel eens gehoord van de thee van Tastea?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Tastea| 30 dagen Detox thee

  1. Dit klinkt interessant!
    Ik had er al veel over gelezen en ik dank dat ik maar zal kopen om eens te proberen….

    Een fijne dag 😉

Comments are closed.