Swisse| Collageen+ 30ml shots

siwsse collageen+

Nadat ik een tijdje geleden al een artikel deelde hoe ik mijn nagels verzorg, daar onder andere de Swisse haar huid nagels noemde, is het tijd voor nog een review van het merk Swisse. De Swisse collageen+ 30ml shots zijn speciaal gemaakt voor onze huid en hebben een anti-aging formule. Benieuwd wat de Swisse Collageen+ doet en of het werkt?

In de Swisse Collageen+ zitten verschillende vitamines en mineralen die bijdragen aan een stralende huid. Naast een stralende huid heeft het ook een anti-aging formule die zorgt dat de fijne lijntjes en rimpels verminderen.

Wat doet de Collageen+ van Swisse?

Collageen is een belangrijk ingrediënt voor onze huid. Het houdt onze huid elastisch, zachter, gladder en spoeler. Hyaluronzuur ondersteunt bij het hydrateren en samen met de collageen bij het in stand houden van de elasticiteit van de huid. De vitamine C, E en koper die ook in de Collageen+ van Swisse zijn verwerkt helpen de huid beschermen tegen buitenaf.

Je gebruikt de shots maar 1x per dag, tijdens of direct na de maaltijd. Je kunt dus met 1 verpakking 10 dagen vooruit. Ze zijn onder andere online te koop op bol.com voor €39,95.
siwsse collageen+

In 1 tablet zitten de volgende hoeveelheden (dagelijkse hoeveelheid)
– Betacaroteen 50%
– Vitamine C 15%
– Vitamine E 50%
– Koper 15%
– Druivenpitextract –
– Collageen –
– Hyaluronzuur –

Ingrediënten:
Gedemineraliseerd water; collageen peptiden; emulgator: sorbitol; zuurteregelaar: citroenzuur; smaakversterker: natuurlijke zoete smaakversterker, natuurlijke perzik, natuurlijke passievrucht; vitaminen; natriumhyaluronaat; verdikkingsmiddel: arabische gom, conserveermiddel: kaliumsorbaat, druivenpittenextract (Vitis vinifera), zoetstof: sucralose, kopergluconaat.

Hoe ik dit product heb ervaren?


De shots zijn een stuk makkelijker in te nemen dan tabletten en daarom is dit al een aanrader. De smaak vond ik zelf niet zo lekker maar mijn moeder vond ze juist weer wel heel erg lekker. Je moet er dus van houden al heeft het wel perzik en passievrucht smaak. Omdat ik de smaak niet lekker vond heeft mijn moeder de rest van de flesjes gebruikt en de 9,5 flesje genomen. Ze ging na een dag of 3 al wat merken aan haar gezicht. Poriën leken kleiner, minder droge/vette huid, gladdere huid. Helaas leek het een paar dagen na het stoppen van de flesjes ook weer terug bij af. Je moet er dus wel echt mee doorgaan om het resultaat te behouden.

Daarnaast vind ik het persoonlijk ook wel erg duur, 40 euro voor 10 flesjes die je eigenlijk zou moeten blijven gebruiken voor het resultaat.

Slik jij ook vitamines?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.