Swisse Beauty | Haar huid nagels – tabletten

swisse

Nadat ik een tijdje geleden al een artikel deelde hoe ik mijn nagels verzorg, daar onder andere de Swisse haar huid nagels noemde, is het tijd voor een review! Inmiddels is het potje van 60 tabletten op en kan ik mijn mening geven. Benieuwd wat de Swisse haar huid nagels doet en of het werkt?

In de Swisse haar huid nagels zitten verschillende vitamines en mineralen die bijdragen aan een goede groei van haar, huid en nagels. Zo bevat het zink die helpt bij het gezond houden van het haar, de nagels en de huid. De biotine is goed voor het haar en helpt ook bij het sterker worden van de haren, maar helpt ook bij de verzorging van de huid van binnenuit.

Wat doet de haar huid nagels van Swisse?

Naast de vitamines zoals ik hierboven al benoemde zitten er ook antioxidanten, vitamine C en selenium in de tabletten. Vitamine C is belangrijk voor de vorming van collageen, wat weer zorgt voor een stevige huid. Daarnaast helpen vitamine C en zink ervoor dat de lichaamscellen wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Je gebruikt de tabletten maar 1x per dag, tijdens of direct na de maaltijd. Je kunt dus met 1 pot maar liefst 60 dagen vooruit. Ze zijn onder andere online te koop op bol.com voor €19,95.

In 1 tablet zitten de volgende hoeveelheden (dagelijkse hoeveelheid)
– Vitamine A 15,6%
– Biotine 5200%
– Vitamine C 100%
– Selenium 182%
– Zink 150%
swisse

Ingrediënten:
Vulstof: microkristallijne cellulose, dicalciumfosfaat; mineralen; vitaminen; stabilisatoren: hydroxypropylcellulose, gecrosslinkte natriumcarboxymethylcellulose; kruidenextracten; coating; antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide.

Hoe ik dit product heb ervaren?


Het duurde bij mij even voordat ik echt iets ging merken van het slikken van de tabletten. Ik geloof dat ik met 2 weken pas echt iets ging merken. Vooral mijn nagels werden sterker, braken niet meer af en ik kreeg echt langere nagels. Ook mijn haren begonnen wat te groeien wat resulteerde in allerlei kleine sprieten als ik mijn haren vast wilde doen. Mijn huid was in mijn beleving ook iets minder droog dan voordat ik begon met de tabletten van Swisse. Het gaf geen mega schokkende verbeteringen, maar dat is op zich niet zo gek met de Ziekte van Crohn die ik heb. Wel heb ik deze tabletten als zeer positief ervaren juist door het verschil van mijn nagels en de sprietjes haren die ineens beginnen te groeien.

Slik jij ook vitamines?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Swisse Beauty | Haar huid nagels – tabletten

Comments are closed.