Supernaturals argan olie

supernaturals

Wie kent het tegenwoordig niet. Overal zie je het terug, arganolie. Wat dit precies is, en waarom dit goed voor je is? Dat lees je natuurlijk in dit artikel. En ik vertel je graag meer over de arganolie van ‘Supernaturals‘, voor een dagelijkse verzorging van huid en haar.

Wat is Arganolie?

Arganolie ook wel het ‘Marokkaanse goud’ genoemd, moet een wondermiddel zijn voor je huid en haar. Arganolie zit namelijk vol met vitamine E, antioxidanten en vetzuren. Dat zorgt voor bescherming van de huid, en helpt vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan. Arganolie wordt gewonnen uit de vruchten van de Argan boom. Dit is een exotische boom uit het zon overgoten Marokko, en de olie uit de vruchten is dan ook één van de meest kostbare oliën te wereld.
supernaturals

Over de ingrediënten kan ik kort zijn. Er zit alleen 100% pure Argania Spinosa kernel oil in. Dat is nog eens fijn als je bijvoorbeeld allergisch bent voor ingrediënten zoals SLS. Met het flesje van 120 ml kun je een lange tijd doen. Arganolie is een heel zuinig product, omdat je er maar weinig van nodig hebt. Voor een flesje biologische arganolie van 120ml betaal je €29,95. Maar zoals ik net al zei, je doet er erg lang mee! Ik gebruik het nu een maandje of 2 en er is nog maar heel weinig uit. Ideaal dus, voor als je niet een heel breed budget hebt.

De olie trekt snel in, in je huid en haar, en dat vind ik zelf wel heel erg prettig. Niets is vervelender dan een plakkerig gevoel na die tijd. Maar met dit product heb je daar geen last van. Ik ben erg tevreden over dit product. Geen last meer van droge plekjes op mijn voorhoofd, en ook mijn haarpunten zien er weer gezond uit. Ik gebruik het product bijna dagelijks, en je ziet echt duidelijk verschil. Je voelt ook verschil, want je huid is daarna zijdezacht.

Supernaturals Arganolie koop je online voor €24,95 waarbij je verzekerd ben van een product met Ecocert certificaat.

Vraag: Gebruik jij wel eens Arganolie?

* Dit artikel bevat product(en) die ik heb gekregen ter review.

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.