Summer make-up look

make-up look

Hey iedereen,

Velen hebben waarschijnlijk een hele lange tijd niks van mij gehoord, maar daar komt binnenkort (en nu natuurlijk) verandering in. Vandaag besloot ik een make-up look te doen die goed is voor de zomer, maar niet al te heftig is. Perfect om uit te proberen dus 😉 

Make-up look

Tips!! Allereerst kun je beginnen met een oogschaduwbasis. Dit raad ik aan omdat de pigmentatie sterker wordt en de oogmakeup daardoor langer blijft zitten. Verder gebruik ik plakband om de ooglook er strakker en professioneler uit te laten zien.

make-up look

Ik begin met een licht bruine/mocca kleurige oogschaduw op mijn ooglid.

make-up look

Daarna doe ik een donkerbruine kleur in mijn crease. Aan het eind zet ik het sterker aan en vervaag het naar binnen en een beetje naar boven. Ook breng ik een beetje highlighter aan op mijn wenkbrauw bot en in mijn binnenste ooghoek.

make-up look

Dan breng ik oogpotlood aan en zet ik een wing. Voor meer tips over een goede wing zetten kun je in dit artikel lezen: #BeautyProblems

make-up look

En dan komt het gedeelte dat ik super leuk vind voor de zomer en dat is pop of color. Dus voor die pop of color gebruik ik een blauw oogpotlood en zet daarmee een lijntje onder mijn oog. Daarna breng ik nog een laagje mascara aan.

 

Mijn tip voor een zachte make-up look: gebruik een blush of bronzer voor een gezonde glow en een roze lipstick of lipgloss.

Mijn tip voor een iets sterkere make-up look: gebruik bronzer en highlighter (eventueel ook blush) en een nude lipstick (degene die ik aanraad is Velvet Teddy van MAC)

Q: Wat vind jij van deze make-up look en wat is jouw musthave voor de zomer?

Liefs,
Claire

Mijn vorige gastpost: Fashion Proffesional lipgloss ~ Review

1 comments on “Summer make-up look

Comments are closed.