Sukhi handgemaakte onderzetters

sukhi
Sukhi, ik had er echt nog nooit eerder van gehoord. Toen ik ruim 5 weken geleden een mailtje van ze kreeg, of ik een artikel over hun wilde schrijven, ben ik op zoek gegaan naar informatie. Ik kreeg 2 handgemaakte onderzetters, in een kleur naar keuze. Ben jij iemand die houd van eerlijke prijzen in buitenlandse landen, en wil jij goede doelen steunen? Benieuwd wat ik vind, en wat Sukhi precies is? Lees dan zeker even verder!

Sukhi

Sukhi, is een webite, waarbij je voor een eerlijke prijs een product kunt kopen, die vervolgens met de hand gemaakt wordt door mensen uit een bepaald land. Mijn onderzetters zijn gemaakt in Nepal, en het duurde zo’n 4 weken totdat ik ze ontving. In Nepal maken ze bolletjeskleden, en ik vind ze echt prachtig. Ik koos voor de kleur donker grijs.
sukhi

Mijn 2 onderzetters zijn gemaakt door Yashoda Parajuli. Wat ik wel jammer vind, is dat ik haar naam nergens terug kan vinden op de site, en haar dus geen mailtje als bedank kan sturen.

sukhi
Ik vind het prachtig om te ziek hoe dit is gemaakt, elk bolletje heeft weer zijn eigen vorm en structuur. Samen maken ze een heel mooi geheel, en het kleed is erg flexibel. Je kan hem gerust buigen. Als je hier een kleed van hebt, is het waarschijnlijk wel raadzaam om er een anti slip mat onder te leggen, want de onderzetters glijden ook makkelijk weg.

sukhi
Eén van de onderzetters gebruik ik op mijn bureau. Zoals je hier op de foto kunt zien heb ik er een mandje op staan waar mijn notitieboekjes in zitten. Ik vind het er erg leuk uit zien, en het geeft net iets meer contrast met het witte mandje en mijn witte bureau. De andere onderzetter bewaar ik in een doos, voor als ik hopelijk in de toekomst mijn eigen huisje kan inrichten. Die gaat dan ook zeker goed van pas komen. Om ze echt te gebruiken als onderzetters op tafel, tijdens het eten, vind ik persoonlijk zonde. Ik heb geen idee of ze dit wel echt aan kunnen en hoe lang het dan mee gaat. Ik gebruik ze liever voor de sier om tafel of een bureau.

Wil je meer weten over deze kleden, en over andere kleden die je kunt bestellen op de website? Neem dan zeker even een kijkje op de website, voor meer informatie en mogelijkheden. Er is onwijs veel mogelijk en voor ieder daardoor wel iets wils.

Vraag: Wat vind jij van handgemaakte kleden en producten? En zou je daardoor meer willen betalen?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “Sukhi handgemaakte onderzetters

  1. wauw die zijn er echt super leuk uit als onderzetters! Ik heb even een vraag want ik zie dat jij een NL-domein hebt, maar ook met wordpress werkt. Hoe kun je je wordpress account overzetten naar een NL-domein?

    1. Ik heb mijn domein en hosting in 1 pakket gekocht, en daarbij hebben zij mijn wordpress blog overgezet naar een eigen domein wordpress. Ik zit bij Justhost, een hele fijne en goede aanbieder. Misschien kun je hun eens berichten met vragen?

Comments are closed.