Beauty Review

Styletone reviews

Er liggen al ontzettend lang een aantal producten van de styletone van vorig jaar te wachten op een review. Daarom combineer ik vandaag dit artikel met meerdere producten die toch een review verdienen op Liefscarolien.nl.
styletone

Bij elk product geef ik een korte uitleg, en vertel ik wat ik vind van het product. Mocht je benieuwd zijn naar waar het te koop is, en wat de prijzen zijn van deze producten, dan raad ik je aan om mijn styletone artikelen terug te lezen. Daar heb ik alles in beschreven. De producten in dit artikel heb ik allemaal gekregen in de Styletone box, maar ik vond het niet nodig om elk product in een apart artikel te gaan beschrijven. Daarom vandaag alle overgebleven producten in 1 artikel.

Bubble T
Van dit merk had ik nog niet eerder gehoord. Een lange pomp fles met een heerlijke frisse citroen geur. Door de pomp is het een hygienisch product die je handen ook nog eens heerlijk zacht maken. Voor informatie waar het te koop is en hoeveel het kost verwijs ik je door naar de styletone box waar dit product een aantal maanden geleden in zat.
styletone box november

Sponge me
Een heel apart product vond ik het, toen ik het voor het eerst zag. Een keihard voorwerp wat een spons voor moest stellen. Even onder de kraan houden en hij wordt zacht. Heerlijk zacht! De spons heeft geen geur. Laat de spons na gebruik drogen, en je zult zien dat de spons weer krimt en harder wordt. Verder heb ik geen verschil gemerkt aan mijn huid tijdens het gebruiken van dit product.
sponge me

Gleam
Een gouden glitter creme die zorgt dat de roodheden in je gezicht vervagen. Je kunt het mengen met je eigen foundation, erg handig. Zelf merk ik niet veel verschil, de roodheden zijn nog zeker zichtbaar. Het geeft wel een glans aan je huid.
styletone december

Pixi
Deze pen waarmee je heel gemakkelijk een mooie oog look kunt maken, het is een oogschaduw en eyeliner in 1. Zelf heb ik een donker bruine kleur gekregen. Het is erg makkelijk in gebruik en enorm handig omdat je het niet hoeft te blenden. Deze pen kost 10euro.
styletone

Evolve mask
Dan een natuurlijk product, en helemaal handgemaakt. Dit masker is gemaakt met rauwe cacao en kokos. Het is een heerlijk masker, dat voor elke huid geschrikt is. Het heeft wat structuur, en het is dus geen glad masker zoals je gewend bent.
styletone box november

Green pharmacy
Dan een face wash. Zelf had ik dit nog niet eerder gehad, maar ik ben overtuigd! Ze face wash van Green pharmacy geeft je huid en fris en schoon gevoel. Het is makkelijk aan te brengen door de pomp verpakking, en door het product over je huid in te smeren wordt je huid goed gereinigd. In deze face wash zit groene thee verwerkt, wat je huid kalmeert.
styletone box november

Welke van deze producten lijkt jou fijn in gebruikt? En kende jij deze producten al of zitten er nieuwe merken voor je tussen?

12 thoughts on “Styletone reviews”

  1. Evolve beauty is sowieso een erg fijn merk! Ik gebruik de meeste producten in dit artikel ook graag! al ben ik zelf niet zo een fan van Gleam en eyeshadow pen van Pixi.

    1. Ja dat kan ik me voorstellen. De gleam is een product waar je van moet houden. Net zoals de eyeshadow pen. Die vind ik zelf op zich wel fijn, wel een apart product.

Comments are closed.