Beauty Review

StyleTone box Valentijns edition!

Afgelopen zaterdag ontving ik weer de Styletone box! Super blij, want ik kreeg vrijdag al een berichtje dat het met de pakketpost zou komen! Wat natuurlijk extra spannend is want dan zitten er grotere/meerdere producten in die niet in het normale doosje kunnen. Voordat ik hem open had gemaakt zei ik tegen mezelf, ik ga hem hoe dan ook vanaf nu afzeggen. Maar dat is veranderd nadat ik het pakketje had opgemaakt! Benieuwd, kijk dan mee!
DSC_1154
DSC_1155
Er zaten 5 full size producten in waar ik echt heel erg blij van werd! De parfum is echt heel erg lekker en is mijn nieuwe favoriet! Ook de nagellak en de lipstick zijn super producten! De blush en de eyeliner moet ik nog even verder uitproberen maar ik ben er ook zeker positief over!

DSC_1158
Mary kay – Dance to life eau de parfum
Deze parfum ruikt heel erg vrouwelijk, en blijft erg lang hangen. Zelfs toen ik in de wind de stad door heb gefietst, en daarna weer thuis kwam kon je de geur nog steeds duidelijk ruiken! Super! Dit is ook gelijk het duurste item wat er in de box zit, want hij is namelijk t.w.v 50 euro!

DSC_1160
Uslu airlines – nagellak
Deze nagellak heeft een fijn breed kwastje waardoor je de nagellak makkelijk kunt aanbrengen. De kleur is mooi dekkend na 2 lagen. Ik heb een prachtige kleur gekregen die mooi donker rood is. Ik plaats hier binnenkort een aparte review van online.

DSC_1162
Mememe – Longwear lip color Elextra
Dit is een hele mooie roze lipstick, het lijkt wel of ze weten bij Styletone dat roze lipsticks mijn favoriet zijn.
Deze lipstick is ook weer heel mooi en is draagt fijn op de lippen. Ook over dit product schrijf ik binnenkort een aparte review, dus ben je hier benieuwd naar kijk dan zeker regelmatig op mijn blog!

DSC_1166
Revolution – vivid blush heart.
Dit is een cream blush, de kleur is vrij donker. De blush smeert lekker uit en is makkelijk mee te nemen doordat het een fijn en klein flesje is. Zelf weet ik nog niet goed of dit een favoriet wordt, maar hier schrijf ik binnenkort ook een aparte review over!

DSC_1168
Etre belle – permanent eyeliner
Zelf kan ik totaal nog niet overweg met deze stiftjes, maar met deze wil ik het zeker nog vaker uitproberen!
Het is een hele mooie stift, en is erg dekkend zwart! Ik ben al flink aan het oefenen want ook hier wil ik binnenkort een aparte review over schrijven!

DSC_1170-001
Ik ben echt heel erg blij met deze styletone box! Ze zijn full size, en deze box heeft een totale waarde van 99,89euro! Dus bijna 100euro! Echt super mooie box! Ik heb besloten om nog een maandje de box uit te proberen en te kijken wat ik er dan van vind.

Wat vinden jullie van deze Valentijns box?

Veel liefs,
Carolien

8 thoughts on “StyleTone box Valentijns edition!”

    1. haha ja ik weet het 🙂 Ik heb geen idee, ik denk alleen nog volgende maand en dan stop ik totdat ik vast werk heb gevonden. xx

Comments are closed.