Styletone box – September ’15

Styletone box september
Vandaag heb ik eindelijk voor jullie weer de Styletone box! Een beetje later als normaal, maar daarom niet minder leuk! Ik laat jullie vandaag zien wat er in de box van September zat, en wat ik van deze box vindt! Kijk je mee?

De september box! We gaan naar de herfst, (het weer is in ieder geval al helemaal herfst!) en daarbij hebben we natuurlijk weer andere kleuren en producten nodig! Deze maand heeft de styletone box de volgende artikelen uitgekozen!

Producten styletone box september
Naast het boekje wat er al erg leuk uit ziet, hebben we deze maand weer 5 producten ontvangen. Van kwast naar mascara en van masker naar lipbalm. Er zit weer van alles bij! Laten we snel kijken naar de producten!

1. So susan featherlash mascara
So susan featherlook mascara
Een mooie zwarte mascara, met voor zover ik hem heb geprobeerd een fijn en makkelijk borsteltje. Dit kan voor mij nog wel eens een favoriet worden!
De prijs van deze mascara is €24,95

2. So susan statement skin
So susan statement skin
Dit lijkt me een heel mooi product als je weet hoe het werkt. Zelf ben ik nog lang niet ’thuis’ in de wereld van make-up maar op het eerste gezicht vind ik dit een erg mooi product! Volgens het informatie boekje kun je dit gebruiken op bijvoorbeeld je jukbeenderen, neus, en kin.
De prijs van dit product is €20,95

3. Beebee powder brush
beebee powder brush
Zelf heb ik nu geloof ik al 3 poeder kwasten, dus deze had ik niet echt nodig. Maar dit lijkt me wel een hele fijne kwast! Hij is lekker zacht!
Deze kwast kost €19,95

4. Mullein & Sparrow tinted lip & cheek balm
Mullein & Sparrow tinted lip & cheek balm
Ook al ziet de kleur er in het potje uit als paars, hij geeft geen kleur af op je lippen! Zelf vind ik dat met een lipbalm wel fijn, want je kunt hem dan eventueel ook over een lipstick heen dragen. Het is echt een mini potje en daarom makkelijk mee te nemen in je tas of op vakantie!
Deze lip & cheek balm kost €10,00

5. Timeless truth sheet mask
Timeless truth sheet mask
Dit is nog wel het leukste product wat in de box zit, vind ik zelf! Namelijk een papiere masker! Ik wilde altijd al zo’n masker uitproberen en dat ga ik zeker ook snel doen! En nu het kouder wordt vind ik het fijn om wat vaker een maskertje te gebruiken!
Dit masker kost tussen de €7 & €9.

Ik vind het een leuke box deze maand, vooral het masker! Ook na de mascara ben ik erg benieuwd. De kwast heb ik zelf niet echt nodig, dus zal ik waarschijnlijk bij een winactie gaan weggeven. Er komen van een aantal van deze producten reviews van terug op mijn blog binnenkort. En ik kijk alweer uit naar de oktober box!
Digitale handtekening Carolien de Graaf

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

17 thoughts on “Styletone box – September ’15

  1. Mooi box met een mooie inhoud ik denk dat de 2 de een High lichter is om onder je make-up meer glinstering te geven. Ik doe het onder mijn bruch

Comments are closed.