Beauty Review

Styletone box | Oktober ’15

styletone box oktober
Beter laat dan nooit, is dan hier eindelijk mijn Styletone artikel. Tjonge, na 2 weken! De styletone box van oktober is erg leuk, en ik was dan ook verrast dat er allemaal leuke nieuwe merken in zaten! Benieuwd wat ik kreeg deze maand?
Op internet vlogen de styletone artikelen me om de oren. Het viel me al meteen op dat er veel verschillende kleuren in de boxen zaten. Niet meer allemaal dezelfde blauwe nagellak, maar ook groen bijvoorbeeld! Zelfs de Sponge me hebben verschillende vormen! Laten we maar snel kijken wat ik kreeg.

Ciate nagellak
ciate nagellak
Ik kreeg deze prachtige blauwe kleur van het nagellak merk Ciate. Wat bekend staat om zijn strikje om het flesje! Het ziet er ook erg schattig uit moet ik eerlijk zeggen! Eerder had ik nog geen nagellak van dit merk, dus ik ben erg benieuwd naar de kwaliteit. Binnenkort zal er dan ook zeker een review komen op mijn blog.
De prijs van dit nagellakje is €9,95

100% natural – Sponge me
sponge me
Ik kreeg een spons met franse rode klei, wat een anti-aging en hydratatie effect heeft. De spons wat in mijn geval een soort druppel vorm heeft wordt zacht als je hem in/onder het water houdt. Hij is dan makkelijk te gebruiken. Het is een 100% natuurlijk product, iets waar ik best nieuwsgierig naar ben.
De prijs van dit product is €9,95

Cargo – eye brow kit
cargo eye brow kit
Een product wat ik eigenlijk al weet, dat ik niet zou gaan gebruiken. Ik heb vrij donkere wenkbrauwen, en ze zijn niet mooi in vorm. Wellicht dat ik hier iemand anders blij mee kan maken.
De prijs van dit product is €24,00

Tini beauty – special edition lipstick
tini beauty lipstick
Een prachtige lipstick in een herfst kleur. Dit is een kleur die ik zeker vaker zou gaan gebruiken. Het past precies bij het koudere weer.
Deze kleur lipstick heeft iedereen gekregen in de box!
Dit prijs van dit product is €17,95

Tree custom – lip pencil
tree custom lip pencil
Erg leuk, en goed gedaan van Styletone! Het is dezelfde kleur als de lipstick, en we kunnen hem dus gaan combineren met elkaar! Hoe fijn! Dit product ga ik samen met de lipstick reviewen binnenkort. Wel zo leuk om deze 2 in hetzelfde artikel te beschrijven, toch?

Ik vind de box erg leuk deze maand, nieuwe merken en leuke kleuren! Leuk dat er eigenlijk van allerlei soorten beauty artikelen in zitten. Van lippen tot nagels, maar ook iets verzorgend! Behalve het wenkbrauw palette kun je overal reviews van gaan verwachten op mijn blog.

Wat vind jij van de Styletone box van oktober?
Digitale handtekening Carolien de Graaf

5 thoughts on “Styletone box | Oktober ’15”

    1. Ja dat vond ik ook! Echt verrassend dit keer, allemaal nieuwe merken, en echt leuk uitgezocht! Ook erg fijn dat de lipstick en de lip pencil bij elkaar passen!

  1. Wat een mooie inhoud van deze box! Ik ontvang elke maand een Deauty box en vind het altijd zo spannend als ik hem open maak! 😀

    1. Ja ik ook! Ik vind het erg leuk van de styletone box dat ze er een keer nieuwe merken in hebben gedaan, en dat het goed op elkaar is afgestemd! De deauty box lijkt me ook erg leuk, misschien ga ik die na dit abonnement wel proberen, ik krijg de styletone nu nog 2keer (dus t/m december) 🙂

Comments are closed.