Styletone box Maart 2015

Afgelopen zaterdag ontving ik weer de Styletone box, ik was zoals gewoonlijk weer heel erg nieuwschierig wat er in zou zitten! Altijd leuk verrassingen! Ik was helaas niet thuis toen hij binnenkwam, maar gelukkig toen ik thuis kwam lag mijn pakketje op tafel en natuurlijk pakte ik het gelijk uit! De verpakking vond ik dit keer heel erg mooi! Leuk en vrolijk bloemenprintje! Ben je benieuwd wat er dit keer in de Styletone box Maart zat?
DSC_1734_edited

Allereerst zat er het welbekende boekje met daarin de product informatie in het Engels, de waarde van de producten en een leuke DIY! Ik heb hem gelijk weer aan de kant gelegd, want ik wou eerst de producten zien!
DSC_1735_edited

Er zaten weer 5 full size producten in en dit keer ook 2 extra kleine samples van een nieuw merk. Ik had er nog nooit van gehoord, maar ik ben er wel heel erg nieuwschierig ernaar geworden. Dus die ga ik zeker snel voor jullie testen! En net zoals alle andere producten komt er vanzelf een review van op mijn blog!
DSC_1738

Allereerst dit mooie flesje met lipgloss. Deze lipgloss is van Emite Make-up, en ruikt en smaakt naar Chocolade! Ik ben er nu al fan van! Ik had de kleur Amar, een mooie lichtbruine kleur. Waarde 19euro.
DSC_1750

Het tweede product is ook weer een product van Emite Make-up, namelijk de oogschaduw. Hier was ik helaas niet blij mee. Ik kreeg hem namelijk kapot binnen. Het doosje is wel gewoon heel, maar de hele oogschaduw is eruit, en is nog net niet helemaal kruimelig. Best wel balen! Maar de kleur is wel heel erg mooi! Waarde 19euro
DSC_1742

Dan als derde dit hele mooie flesje met nagellak! Super super super gaaf! De kleur is heel mooi, lekker nude! Deze nagellak is van Nailsinc London, en is de gel effect nail polish. Ik heb een hele mooie roze nude kleur. Ik heb hem al gelijk uitgeprobeerd, en het enige wat ik nu al kan zeggen is dat het niet heel snel droogt. Waarde 16euro.
DSC_1743

Dan een kleine tube, lekker vrolijk en het doet me denken aan de lente die eraan komt. Alle bloemetjes en vrolijke kleuren! Dit is een lip balm van Figs & Rouge. Het is een tinted lip balm, en de mijne ruikt zelfs naar kersen! De waarde van dit product is 6,73euro.
DSC_1751

En het laatste full size product is een product van Institut Karite Paris, wat een 100% pure shea butter is. Ik had er nog geen ervaring mee, maar ben wel heel nieuwschierig geworden! De waarde is 11,50euro.
DSC_1745

En dan de twee samples van Senzimi, Er zit een Moisturizer en Cleanser bij. Ik kende dit merk niet, maar wat ik heb gelezen is dat het gemaakt is van natuurlijke ingrediënten!
DSC_1739

Ik vind het niet zo’n heel erg leuke box zoals ik dat de afgelopen maanden vond. Ik begin wel heel erg te twijfelen of ik hem volgende maand nog wel wil ontvangen. Wat zouden jullie doen? Stoppen of toch nog doorgaan met de beauty box?

Veel liefs,
Carolien

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

6 thoughts on “Styletone box Maart 2015

  1. Als je twijfelt dan zou ik stoppen… 🙂 je weet altijd nooit van te voren wat je krijgt… en dan zit je met de spullen waarmee je niet blij mee bent… Maar je kan het aan de andere kant ook altijd weggeven aan iemand die er wel blij mee word! 🙂

    1. Ja klopt, als de volgende box mij ook niet bevalt dan stop ik sowieso. Voor de producten die ik niet gebruik kan ik altijd inderdaad nog wat regelen, zijn vast andere mensen wel heel blij! xx

  2. Leuke box! Vooral de lippenbalsem van figs and rouge lijkt me top…ben dol op f&r!! Maar wat zonde dat de oogschaduw kapot is! Kan je daar nog melding van maken? Wie weet krijg je een nieuwe…
    Maar ik snap vooral je dillema: Ik ben ook dol op zulk soort boxen en het open-maak-moment is eigenlijk het allerleukst en daar doe je het eigenlijk voor. Ik had een hele tijd de beautybox en ben op een gegeven moment gestopt. Ik had heel veel producten die ik niet echt gebruikte. En ik teer nog steeds op de voorraad producten, want met een box per maand is er niet tegenaan te smeren. Maar misschien begin ik over een tijdje weer, maar dan met een andere versie ofzo…

    1. Ja klopt, ik heb nu al een stapeltje producten die ik niet kan of wil gebruiken uit de box. Als ik volgende maand ook een klein beetje teleurgesteld ben dan stop ik echt. Misschien dat ik later het jaar het nog eens probeer.. Het grootste probleem dat ik teleurgesteld ben is vooral de kapotte oogschaduw, zodra ik het doosje open doe komt de helft mee omhoog en zit mn hele kast onder.. Ik heb eigenlijk geen idee of je een melding kunt maken van kapotte producten? Ga het wel even uitzoeken.

Comments are closed.