Styletone box | Februari ’16

styletone
En toch heb ik weer de Styletone box besteld. Dit keer eenmalig, want nu heb ik precies genoeg punten voor een gratis box. Ik ontving de Styletone box van Februari, en laat jullie heel graag zien wat er in het pakketje zat.


De Styletone box komt elke 2e vrijdag/zaterdag van de maand. Een eenmalige box kost 12,50 maar je kunt ook kiezen uit abonnementen. (Onder aan het artikel vind je hierover meer informatie).

De reden dat ik toch nog een box heb besteld is omdat ik 4 punten te kort kwam voor een gratis box. En per box krijg je 8punten als je de vragenlijst in vult. Dus besloot ik om toch nog 1 box te bestellen om uiteindelijk volgende maand een gratis box te krijgen. Wie houdt er niet van gratis?

De styletone box Februari
styletone
Dit keer 6 producten in de styletone box. De waarde is heel erg mooi, namelijk €71,50 en dat voor maar €12,50. Laten we maar snel gaan kijken wat er precies in deze box zat.

City Color cosmetics – Contour palette
styletone
Het merk City color is voor mij een nieuw merk, dit palette heeft 3 verschillende crèmes namelijk; contour, bronzer, en hightlighter. Ik hoop hier binnenkort een uitgebreide review van te gaan schrijven, want ik ben heel erg benieuwd naar de kwaliteit van dit product. Dit product heeft een waarde van 10euro.

Styletone – The perfectionist glass nail file
styletone
Wie mij kent, weet dat is absoluut niet tegen vijltjes kan. Deze geef ik dan met alle plezier ook aan iemand anders. Ik vind hem wel heel erg gaaf, en apart dat het van glas is. Helaas is dit product dus niets voor mij. Deze vijl heeft een waarde van 15 euro. (wat ik best prijzig vind voor een vijl)

Nailsinc – gel effect nail lacquer
styletone
Dan een nagellakje, en hier ben ik heel erg blij mee. Mijn vorige nagellak van nailsinc was mij heel erg goed bevallen. Deze nagellak heeft een gel effect. En natuurlijk kun je dit product binnenkort ook terug gaan vinden op mijn blog! Deze nagellak heeft een waarde van 16euro.

Lord & Berry – 20100 matte crayon lipstick
styletone
Een prachtige rode lipstick in pen vorm. Het is een matte crayon lipstick van Lord & Berry twv 20euro.

Figs and Rouge – natural hand creme
styletone
Maar liefst alle 2 de verschillende handcrèmes van Figs en Rouge zaten bij mij in de box. Ik was hier zo benieuwd naar. De verpakking is prachtig, heerlijk die vrolijke kleurtjes! Deze handcrèmes zijn 5,25euro per stuk.

Mijn mening over deze box;
Ik vind het een hele leuke box, eigenlijk alleen de vijl is een min puntje, maar voor de rest ben ik heel erg benieuwd naar alle producten. De totale waarde van deze box vind ik ook heel erg netjes! Zeker geen spijt van deze box.

Wat is de Styletone box?
De styletone box is een abonnement die je elke maand voor €12,50 inclusief verzendkosten in de brievenbus ontvangt. Je krijgt dan elke maand 5 full size producten. In de box ontvang je ook elke maand een eigen mini magazine waarin achtergrond informatie staat over de producten en hun merken. Maar niet alleen informatie over de producten, ook tips & tricks, en zelfs kortingscodes! Wat misschien ook leuk is om te weten is dat de producten die je ontvangt niet zijn getest op dieren!

Je kan naast een abonnement van 12,50 per maand ook kiezen voor andere abonnementen. Je krijgt dan korting op de totaal prijs.
Enjoy – Voor €35 ontvang je 3 keer een Styletone. Hiermee bespaar je €2,50.
♥ Embrace – Voor €68,75 ontvang je 6 keer een Styletone. Hiermee bespaar je €6,25.
♥ Experience – Voor €137,50 ontvang je 12 keer een Styletone. Hiermee bespaar je €12,50 en krijg je dus eigenlijk 1 box gratis

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

16 thoughts on “Styletone box | Februari ’16

  1. Leuk! Ik heb eerlijk gezegd nog nooit van ‘Stylestone box’ gehoord. Super dat je hier een review overgeeft. En wat een leeeeuke producten!

    1. Dankjewel, ik heb vorig jaar een abonnement gehad, maar omdat ik vaak de dingen niet gebruik stop ik er even mee. Ik krijg nog 1 box, omdat ik die gratis kan ontvangen, en dan is het voor nu even klaar 🙂 Grappig dat je het nog niet kende, de beautyboxen zijn eigenlijk heel erg bekend.

    1. Dankjewel, ik vond het ook een hele leuke box. Ben benieuwd naar volgende week. Dan krijg ik de gratis box van Styletone 🙂

Comments are closed.