Beauty Review

Styletone box | Augustus ’15

Afgelopen vrijdag ontving ik de Styletone box op de deurmat, een dag eerder dan normaal! Wat ik natuurlijk niet erg vond! Vandaag laat ik aan jullie zien wat er in de Styletone box van Augustus zat. Kijk je mee?
Styletone box augustus 2015
Allereerst wil ik even zeggen dat de verpakking van de box er weer heel erg mooi uit ziet! Erg leuk gedaan met alle ijsjes! En het pas zeker bij de zomer!
Ik maakte zo snel als ik kon de doos open en zag alle producten liggen!

Styletone box augustus 2015
Dit zijn de 5 producten die er deze maand in de box zitten. Een leuke gevarieerde box, die ik er tot nu toe beter uit vind zien dan vorige maand (mijn mening).

Laten we de producten kort even doornemen. Er komen namelijk van al deze producten ook reviews op mijn blog.
Be a bombshell lipgloss
Allereerst is dat deze lipgloss van Be a bombshell, een merk waar ik nog niet eerder van heb gehoord. Het doosje ziet er mooi uit, en de kleur van de lipgloss die ik heb gekregen is Pink Punch. De waarde van deze lipgloss is €11,50
Een mooie waarde voor deze lipgloss.

Eyeliner Lookx
Deze mooie zwarte eyeliner van Lookx kan ik zeker vervangen voor mijn Essence eyeliner. Het is een matte long lasting eyeliner. Het mooie aan deze eyeliner is dat het aan de achterkant een mini slijpertje heeft om het perfecte puntje te blijven houden! Wat super mooi bedacht! Ik kijk er naar uit om deze te testen en te vergelijken met mijn eyeliner van Essence (die mijn favoriet is). De waarde van deze eyeliner is €17,65 En is dan ook een stuk duurder dan de Essence eyeliner die ik gewend ben.

Pixi lid last shadow pen
Naar dit product ben ik ook heel erg nieuwsgierig. De pixi Lid last shadow pen. Ik kende het product nog niet en wil hem dan ook dolgraag gaan testen! Ik heb de bruine kleur gekregen zoals je kan zien. De streep die je ziet is de kleur van deze pen.
De waarde van dit product is €9,99

Stila pencil sharpener
Dan een product wat ik liever als extra product had gezien. Namelijk deze Stila puntenslijper. Het heeft 2 groottes. De waarde van dit product is €5,95

So susan light diffuser Ook naar dit product ben ik erg nieuwsgierig. Zelf had ik nog geen bronzer duo in huis, en dit komt dus precies op tijd! Tijd om eens wat meer te gaan proberen! In dit product zitten oa Papaya en Sea Kelp extracts. Dit product heeft een waarde van €19,50

Al met al ben ik zeer tevreden met deze box. Ik vind hem zelf veel leuker dan de vorige maand! Keep up the good work Styletone! Ik kan dan al niet wachten tot volgende maand! De totale waarde van de box deze maand is €64,59  een mooie prijs vind ik zelf!

Naar welke review kijk je uit?
c6534-digitale2bhandtekening

 

9 thoughts on “Styletone box | Augustus ’15”

Comments are closed.