Studentendrukwerk ook voor de niet student!

Studentendrukwerk

Ik dacht altijd dat studentendrukwerk alleen voor studenten was, maar niets is minder waar! Iedereen kan gebruik maken van hun lage studentenprijzen wat natuurlijk heel erg fijn is. Ze hebben een gevarieerd aanbod voor van alles wat je kan bedrukken. Of het nu gaat om een verslag, poster of boek. Er is veel mogelijk!

Yes! Eindelijk eens een echt betaalbare website waar ik dingen kan laten afdrukken. Leuk voor jezelf, maar ook erg tof om een persoonlijk cadeau te laten afdrukken. Wat dacht je van een foto of notitieboek. Er is erg veel keuze en ze hanteren snelle levering omdat het door hun zelf wordt gedrukt.

Studentendrukwerk

Je kunt het niet bedenken of je kunt het wel laten bedrukken bij Studentendrukwerk. Zo hebben ze bierviltjes, collegeblokken, notitieblokken, posters, schriften, visitekaartjes, magazines, multomappen, foto op aluminium, foto op canvas, foto op dibond, foto op forex, banners of spandoeken, almanak, reader, scriptie, boek of verslag! Maar ze hebben nog veel meer! Totaal bieden ze de mogelijkheid om 26 verschillende objectief te laten bedrukken/afdrukken. Super handig als je iets wilt laten printen en dit met jou eigen logo of foto wilt laten doen. Zo heb ik mijn oog al gelegd op de notitieblokken die mij erg gaaf lijken met het logo van mijn blog! Of visitekaartjes! (al moeten dan eerst mijn huidige kaartjes op raken!)
Studentendrukwerk

Wat ik liet bedrukken


Studentendrukwerk is ook voor niet studenten. Nooit geweten, maar nu ik het weet en de mogelijkheden heb gezien ga ik het zeker onthouden. Ook handig voor mijn boek laten drukken!
Maar omdat mijn boek nog niet klaar is, liet ik iets andere drukken bij hun. Namelijk mijn eigen LiefsCarolien stickers. Deze stickers ga ik gebruiken voor het inpakken van pakketjes voor mijn blog, het verpakken en versturen van mijn toekomstige boek en andere blog gerelateerde post. Oftewel als je een pakketje van mij ontvangt, zie je deze stickers straks voorbij komen.
Goedkoop stickers laten printen met een eigen logo, foto, tekst of wat je maar kunt bedenken. Je laat het printen voor een studentenprijs en het wordt geleverd op een A4 vel met speciaal stickermateriaal waardoor de sticker makkelijk van het vel afgehaald kan worden. Je kunt via hun eigen editor een ontwerp maken van je sticker. Dit deed ik zelf ook en was erg makkelijk! Ik had mijn logo geüpload en toegevoegd aan de sticker waardoor het een persoonlijke sticker werd.
Studentendrukwerk
Voor het bedrukken van stickers heb je verschillende mogelijkheden. Je kunt je stickers laten drukken op de volgende afmetingen: 50x50mm, 40x40mm, 30x30mm of 20x20mm. Ik heb gekozen voor de 20x20mm stickers. Lekker klein maar groot genoeg voor een sticker die ik kan gebruiken voor de post. Nadat je de afmeting hebt gekozen kun je de vorm kiezen van de sticker, ovaal, rond of vierkant. En je kunt je bestand nog laten controleren door het studentendrukwerk team. Handig als je niet zeker bent van je ontwerp. Dat ze snelle levertijden hebben is helemaal waar! De dag nadat ik het besteld had kreeg ik ze al in huis, terwijl de levertijd aangaf dat het pas na het weekend geleverd zou worden. Super tof dus!

Vraag aan jou: Wist jij dat je ook als niet student gebruik kan maken van hun service?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

16 thoughts on “Studentendrukwerk ook voor de niet student!

 1. Oh dat is leuk! Ik heb jaren in een drukkerij gewerkt!
  Ik heb zo mijn adresjes, maar hier ga ik ook eens kijken!

  1. Ook fijn! Vind de prijzen van studentendrukwerk echt laag dus ben heel blij met dit adresje voor zeker mijn boek die ik binnenkort ga uitgeven

 2. dingen laten bedrukken is gewoon heel er grappig. Ik doe dat hier in het dorp bij een bevriende drukker: het is echt ongelooflijk waar je allemaal iets op kan laten drukken!

 3. Dank je wel voor de tip, heb de link meteen aangeklikt en ga er eens naar kijken.

 4. Wist ik niet! Ik bestel wel altijd een ‘studentenbox’ sushi haha.

  1. Ja he! Maar ben blij dat iedereen daar kan bestellen, prijzen zijn best wel gunstig!

  1. Thanks! Vind het ook erg gaaf, ga ze gebruiken bij pakketjes inpakken, winacties en straks het versturen van mn boek!

Comments are closed.