Stationary collectie Diana Leeflang – Januari 2018!

Stationary collectie Diana Leeflang

Toen Diana Leeflang op haar instagram deelde dat er een nieuwe stationary collectie kwam bij Kruidvat kon ik niet wachten tot het beschikbaar was. Maandag ochtend ging ik samen met mijn moeder naar het filiaal bij ons in de buurt, en wist een aantal leuke dingen te scoren! Hierbij een deel van de collectie van Januari 2018!

Er waren een aantal dingen die ik heel graag wilde hebben, zoals het bullet journal A5 boekje. Deze heeft namelijk in plaats van lijntje, stipjes, net zoals in een echte bullet journal. Gelukkig lag er dit keer nog genoeg, en kon ik kiezen wat ik wilde. Ik nam dan ook bijna alles mee.

Stationary collectie Diana leeflang

Stationary collectie Diana Leeflang
Allereerst wilde ik dus echt heel graag het notitieboekje, en nam er 2 mee! 1tje voor mezelf, en 1tje voor bij in de winactiepakketten. De voorkant is erg leuk, en de lichte kleuren passen perfect bij mij. De binnenkant bevat kleine blauwe stipjes.

Stationary collectie Diana Leeflang

Weekplanner en washitape setje. Ook deze kon ik niet laten liggen, de vorige keer waren de washitape als eerste op in het filiaal, dus wilde ik heel graag dit keer wel een setje bemachtigen. Ook de weekplanner vind ik erg leuk (beetje hetzelfde design als het notitieboekje). Deze blijft nog wel een tijdje onbeschreven, want ik moet eerst mijn huidige weekplanner nog volmaken.
Stationary collectie Diana Leeflang

Dan het pegboard, ik wilde al heel lang zo’n soort bord en deze licht roze met witte letters is echt perfect voor in mijn kamer.
Stationary collectie Diana Leeflang

En als laatste het grote bullet journal kit, en de kleine versie. De grote ga ik zelf gebruiken en de kleine gaat ook bij de winactiepakketten. In de grote set zit onder andere een liniaal, gum, gelpennen en een notitieboek. In de kleine versie zit een klein notitieboekje, gum, puntenslijper, potlood en washitape.
Stationary collectie Diana Leeflang

Prijzen:
– Notitieboekjes 1,99
– Washitape setje €1,99
– Weekplanner €1,99
– Pegboard €5,99
– Bullet journal kit €6.99
– Pocket bullet journal kit €3,99

Ik ben zeer tevreden over alle spulletjes, en ga het dan ook met veel liefde gebruiken. En ik heb ook een aantal dingentjes voor de toekomstige winacties gekocht. Dus mocht jij het niet in de winkel hebben kunnen scoren, blijf mijn blog dan volgen!

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “Stationary collectie Diana Leeflang – Januari 2018!

Comments are closed.