Starskin VIP | The gold mask eye

starskin vip gold eye mask

Maskers, ik heb er veel te veel van in huis maar oogmaskers pak ik er maar heel zelden bij. Tijd dus om deze Starskin VIP the gold mask eye uit te gaan proberen. Deze zat een hele tijd geleden in de Goodiebox en ik ben heel benieuwd of ik verschil ga zien.

Nu weet ik dat je na één keer gebruik van een oogmasker niet echt verschil gaat zien. Je zult het daarvoor gewoon vaker moeten gebruiken. Het is daarom lastig om te bepalen of dit masker dan ook echt iets voor je kan betekenen. Maar even los daarvan is het natuurlijk wel een heerlijk me-time momentje die je voor jezelf kunt inplannen!

The gold mask eye van Starskin!

Zoals de naam al zegt is het een gold mask voor de ogen. Starskin heeft een mooie opvallende gouden verpakking gemaakt met duidelijke zwarte letters waar de nodige informatie op staat. Het is een luxe oogmasker waar geen water in zit maar 83% roos of jericho. Het is een reisvriendelijke verpakking (je kunt het dus ook makkelijk mee nemen in het vliegtuig) en bevat 1 paar luxe goud oog pads.
starskin vip gold eye mask

Ingrediënten The gold mask eye van Starskin:
Selaginella Lepidophylla Extract, Butylene Glycol , Glycerin, 1,2-Hexanediol, Water, Ruscus Aculeatus Root Extract, Hedychium Coronarium Root Extract, Althaea Officinalis Root Extract, Sedum Sarmentosum Extract, Myrciaria Dubia Fruit Extract, Arginine, Sodium Hyaluronate, Dipotassium Glycyrrhizate , Acetyl Hexapeptide-8, Allantoin, Meteorite Extract, Castanea Crenata Shell Extract, Chenopodium Album Flower Extract, Rehmannia Glutinosa Root Extract, Plantago Asiatica Extract, Dipropylene Glycol , Trehalose, Panthenol, Carbomer, Hydroxyacetophenone, Hydroxyethylcellulose, Polyglyceryl-10 Laurate, Polyglyceryl-10 Myristate, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Chlorphenesin, Fragrance

Hoe ik dit product zelf heb ervaren?


Volgens de verpakking wordt er aangeraden om dit masker 1 a 2 keer per week te gebruiken. Elk masker is 1x te gebruiken en je hebt dus zeker meerdere setjes nodig wil je echt resultaat gaan zien. Zelf heb ik maar 1 setje gekregen in de Goodiebox en ik kan dan ook alleen maar aan jullie vertellen hoe ik dit ene masker heb ervaren. Het is wel het uitgelezen moment voor een me-time momentje en om even 10 tot 15 minuten te ontspannen. Zo lang moet je het masker namelijk zijn werk laten doen om alle ingrediënten in de huid te laten trekken.

Normaal gesproken als je het masker dus vaker gebruikt verminder het je gezwollen ogen en donkere kringen. Hier heb ik na 1 keer niets van gemerkt (wat eigenlijk ook wel te verwachten was). Wel vond ik het een heerlijk ontspan moment. Het aanbrengen gaat erg makkelijk en na 10 tot 15 minuten heeft het masker zijn werk gedaan. Het overtollige serum kun je nu gewoon insmeren en hoef je niet af te spoelen. Ideaal dus!

Dit product is online te koop, een setje van 5 maskers kost €25,- wat ik erg prijzig vind voor een masker (je betaald dus 5 euro per keer).

Kende jij deze The gold mask eye van Starskin al?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.