Stapelreview | Gezichtsmaskers!

gezichtsmaskers

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een stapelreview online heb geplaatst. Maar de hoeveelheid producten stapelen zich sneller op dan dat ik ze review. Daarom vandaag een stapelreview met Gezichtsmaskers.

In dit artikel ga ik 6 verschillende maskers testen en beschrijven. Er zitten 3 Gezichtsmaskers bij van AliExpress, 2 van Balea en 1 van 7th heaven. Vooral de maskers van AliExpress zijn nogal apart, maar daar vertel ik je natuurlijk alles over. Laat ik maar snel beginnen met de maskers!

Gezichtsmaskers testen van Aliexpress!

gezichtsmaskers
Allereerst het zeewier masker van AliExpress. Dit is wel het meest rare masker dat ik ook heb gezien en gebruikt. Het zijn namelijk zaadjes die je in een kommetje moet natmaken. Vervolgens wordt het een slijmerige boel en is het de bedoeling dat je het op je gezicht aanbrengt. Er kwam geen gebruiksaanwijzing bij en ook kon ik er maar weinig informatie over vinden. Echt lekker smeerbaar wordt het niet en vond het niet heel fijn. Omdat ik 3 zakjes kreeg heb ik 1 zakje apart gehouden en kijk ik of de zaadjes misschien gaan ontkiemen!

gezichtsmaskers
Het 2e masker van AliExpress is een dunne wattenmasker die je van oor tot oor moet aanbrengen. Dit is dus een soort masker voor de kin. En zou goed zijn om geen onderkin te krijgen. Zelf heb ik er weinig van gemerkt. Het masker is meerdere malen te gebruiken en zou zelfs gewassen kunnen worden en hergebruikt (in de hand wassen!).

Het 3e masker is een papieren masker die je als tablet zijnde in een schaaltje met water legt en zich vervolgens uit vouwt tot een masker. Dit masker vond ik echt leuk om uit te proberen! Mijn huid werd na het gebruik van het masker erg zacht. Dat vond ik zelf erg prettig!

Gezichtsmaskers van ‘normale’ winkels

gezichtsmaskers
Masker nummer 4 is die van 7th heaven. Het masker heet ‘Wow’ en is bedoeld voor de gecombineerde & droge huid. Dit heb ik beide dus leek het mij een prima gezichtsmasker. De crème ruikt erg lekker en smeert fijn weg op de huid. Na het gebruik werd mijn huid heerlijk zacht en rook ook lekker naar fruit. Zeker een masker die ik vaker zou kopen en gebruiken.

gezichtsmaskers
Dan een masker van Balea, ik ben erg fan van dit merk en koop elke keer weer een paar nieuwe maskers erbij. De eerste van de 2 maskers is Chai Tea Vanille maske. Het masker ruikt sterk naar vanille maar ook naar iets kruidigs. Ik vind het in ieder geval een fijne geur en het werkt ontspannend.

Het andere masker is ook van Balea en heeft een totaal andere geur. Het masker heet tropical dream maske. De verpakking alleen al vind ik erg mooi! De substantie is iets dikker maar smeert nog makkelijk uit. De geur heeft zeker iets tropisch, en de geur kokos en ananas zijn een prima combinatie. Na dit masker voelde mijn huid heel schoon en fris, maar ook heel zacht.

Welk van deze maskers zou jij een willen uitproberen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Stapelreview | Gezichtsmaskers!

  1. Oeh, ik ben gek op gezichtsmaskertjes! Vooral als ik hééél lang in bad ga liggen is het lekker om een maskertje daarbij te gebruiken. Deze wil ik zeker eens gaan proberen!

Comments are closed.