Stapelreview | Afvallen met Aliexpress

Afvallen met Aliexpress

Om te beginnen test ik een aantal Aliexpress producten die ik de afgelopen maanden heb gekocht. Hele gevarieerde producten dit keer, de volgende keren zullen meer per categorie zijn. Benieuwd? In dit artikel begin ik met het afvallen met Aliexpress. Er staan absurt veel producten op de website die beweren dat je er mee afvalt. Ik testte er een paar!

Inmiddels staat de teller op 65 gekochte producten op Aliexpress, en deze blijft hopelijk ook een hele lange tijd op deze teller staan. Ik ben niet van plan om nog meer te gaan kopen, en ben dan ook al een maandje bezig met een no buy challenge. Wel kan ik jullie een heleboel Aliexpress producten laten zien van de afgelopen maanden. Ik heb nog meer, maar die komen later in een andere stapelreview terug. Voor nu eerst de volgende producten want we gaan afvallen met Aliexpress!

Afvallen met Aliexpress

Nu geloof ik er zelf eigenlijk helemaal niet in, maar het viel mij op dat er ontzettend veel mensen zijn op Aliexpress die dit soort producten kopen. En door die aantallen werd ik eigenlijk een beetje nieuwsgierig. Zo, ik kocht 3 soorten methodes die ik ook ga laten zien in dit artikel.

Slim patch
afvallen met aliexpress
Dit is misschien toch wel iets waar je in moet geloven. Je kunt het vergelijken met een detox pleister onder je voet, maar deze plaats je net onder je navel. Het zou er voor zorgen dat je lichaam gedurende een aantal uren op een dag extra vet gaat verbranden. Zelf heb ik hier eigenlijk niets van gemerkt, en heb zelfs een pleister 2 dagen achter elkaar erop laten zitten. Geen resultaat en ook geen dingen die opvielen.

Buik band
afvallen met aliexpress
Hier kan ik eigenlijk alleen maar over vertellen dat ik die dus echt niet om mijn buik kreeg. Eerlijk gezegd kwam het ook niet verder dan mijn bovenbenen. Dus dit werkt sowieso niet. En dat terwijl ze zeggen dat dit 1 maat is, en iedereen het zou moeten passen.

Arm kousen
Voor ik gebruik maakte van de kousen was ik zo slim om mijn omtrek van de bovenarmen op te meten. 30.1 cm ongeveer, ik was niet heel erg nauwkeurig, maar het was duidelijk over de 30 cm heen. Een nachtje geslapen met deze arm kousen en mijn armen waren 29.1 cm. Duidelijk een centimeter verschil. Ik heb er maar 1 verklaring over en dat is dat het misschien het vocht wat je vast houdt verwijderd. Je gaat er niet van zweten, het doet ook geen pijn. Persoonlijk denk ik dat het het beste werkt dat je echt last hebt van kipfiletjes onder je bovenarmen.
Afvallen met Aliexpress
Been kousen
Dit werkt in principe hetzelfde als de arm kousen. Deze been kousen hebben enkel een andere kleur en rolde bij mij nogal op. Ook was het bij mijn bovenbenen niet erg prettig. Of het echt hielp heb ik niet opgemeten omdat ik het persoonlijk niet echt comfortabel vond zitten. Wat dus wel echt een groot verschil was met de arm kousen!

Persoonlijk denk ik dus echt niet dat je hier serieus mee bezig moet zijn. Probeer af te vallen op een natuurlijke manier, bijvoorbeeld door water te drinken!

Heb jij wel eens dit soort producten voorbij zien komen? En ooit overwogen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “Stapelreview | Afvallen met Aliexpress

  1. Ik heb nog niets dergelijks geprobeerd, maar geloof er ook niet echt in. Mochten er wonder middeltjes bestaan, was iedereen wellicht slank.

  2. Ik geloof er sowieso niet in dat je door deze producten succesvol kan afvallen. Zo’n water dieet wat je aan het einde beschrijft schijnt zelfs slecht te zijn. De beste tip is om toch een dietist op te zoeken als je serieuze plannen hebt. Er zijn situaties waarbij mensen op de rand van hun leven zitten omdat ze alleen maar een beetje willen afvallen.

    1. Misschien moet je het artikel beter lezen?! Er staat niets over een water dieet enkel dat water drinken helpt bij afvallen. En ja daar heb ik zelf ook ervaring mee, en is helemaal niet slecht voor je omdat je vocht nodig hebt. De meeste mensen drinken veel te weinig of drinken teveel prik (koolzuurhoudende dranken) wat nog veel slechter voor je is.
      Daarbij is de insteek van deze artikel reeks niet het afvallen maar het testen van producten. (Lees mijn eerste stapelreview artikel maar eens!)…..

Comments are closed.