Somatoline cosmetic 7 nachten – Afslankkuur met 1,6 cm per week!!

Somatoline cosmetic 7 nachten

Klinkt het niet fantastisch? Het smeren van een crème en ondertussen centimeters verliezen? Voor mij wel hoor en ik kon dus ook niet wachten om dit product uit te gaan proberen! Hoe werkt het, werkt het überhaupt en wat vond ik van dit product?

Somatoline cosmetic 7 nachten is een afslank kuur voor maximaal 1,6 centimeter verlies per week. Deze intensieve afslankende behandeling die het mogelijk maakt om in 7 nachten een strakkere huid te maken die mooier, zachter en gladder is. Maar je vraag je nu natuurlijk af hoe dat dan precies werkt en of het geen verkooptrucjes zijn. Zoals jullie weten ben ik altijd erg eerlijk over producten en ook zeker niet bang om negatieve dingen te delen. Ik vertel je daarom ook eerlijk over de tijd waarbij ik het product elke avond voor het slapen gaan smeerde.

Hoe werkt de somatoline cosmetic?

Somatoline cosmetic 7 nachten
Somatoline cosmetics stimuleert de microcirculatie door het warmte effect waardoor de opname van de actieve ingrediënten in de gel door de huid wordt vergroot. Daardoor wordt de mobilisatie van vet vergemakkelijkt. De verschillende ingrediënten in deze gel hebben verschillende effecten, zoals de zee zouten die zijn verrijkt met witte klei uit de Amazone, waardoor de huid herstelt door het afsluiten van de huid met een dun laagje. Dit kun je zien als een natuurlijk korset. De bruine en rode zee algen, cafeïne en roze peper versnellen de vetafbraak. De sphacelaria scoparia extract voorkomt het ontstaan van nieuwe vetophopingen. De zee zouten en aescine zorgen daarbij nog voor een vocht afdrijvende werking en de galamboter (karite) geeft een voedend effect. Door het product elke avond 7 dagen na elkaar te masseren met cirkelvormige bewegingen tot de crème volledig geabsorbeerd is.

Mijn ervaring en mening

Somatoline cosmetic 7 nachten
Ik begon met het smeren met de gedachten er niets van te merken en eigenlijk voor niets te smeren. Wel heb ik voordat ik begon mijn maten opgemeten en opgeschreven op een blaadje. Dit deed ik alleen bij de plekken waar ik ook ging smeren. Na precies 7 dagen smeren ging ik mijn maten weer opmeten en verrekt, er was 1,2 cm minder op mijn bovenbenen en rond mijn heupen. Even voor de duidelijkheid, ik ben in die 7 dagen niet gaan sporten en heb ook geen dieet of iets gevolgd. Ik at zoals ik altijd al deed en bewoog waar kon (maar door de Fibromyalgie zit ik bijvoorbeeld nooit aan de 10.000 stappen per dag om maar een voorbeeld te noemen). Mijn normale ritme en het elke avond smeren van de gel hebben dus effect! Na die 7 dagen en dit resultaat ging ik natuurlijk door want hé dat is toch wel verschil hé! De 2 weken die daarna volgde merkte ik duidelijk een zachtere huid waar je de cellulitis nauwelijks nog ziet.
Somatoline cosmetic 7 nachten
Ook het gezicht naar de bovenbenen toe werd beter en in mijn ogen zag je ook echt verschil. Qua centimeters zijn er alleen niet heel veel meer afgegaan en ben ik na 3 weken gestopt met dagelijks smeren. Het eindresultaat? 2,3 centimeter er totaal af en echt een zachte en gladde huid op voornamelijk mijn bovenbenen. Op mijn heupen en onderbuik voel ik eigenlijk geen verschil en hier lijkt het ook niet minder, de centimeters bleven hier dan ook hangen op die 1,2 centimeter. Maar wat een resultaat op mijn bovenbenen zeg, echt heel bizar!
Dit product is online te koop bij onder andere online apotheek Viata.

Heb jij wel eens een soort gelijk product gebruikt? En vind jij het ook leuk om nieuwe dingen uit te proberen?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.