Smeren is weren met de luxueuze Native Collagen Gel van G.M. Collin

Onze huid heeft beduidend veel te verdragen; denk aan de wisselende seizoenen, het aanbrengen van verschillende
make-up producten, maar ook het reinigen ervan en de sterke uv-straling, die – misleidend genoeg – niet alleen in de zomer aanwezig is.

Het is daarom van essentieel belang dat we onze huid goed in bescherming nemen en met de juiste producten verzorgen. You have to wear it everyday!

Native Collagen gel

In het kader van goede voornemens, brengt G.M. Collin de Native Collagen Gel voor ieder huidtype op de markt. Naarmate we ouder worden, zien we onze huid veranderen: een slappere huid, een rimpel hier en daar en schrale plekken. Het hoort er nu eenmaal bij, wat we helaas niet tegenhouden. Wél kunnen we dit met de juiste hulpmiddelen verminderen. Zo bevat de Native Collagen Gel – de naam zegt het al– collageen: een essentieel eiwit, dat samen met Hydrolized Elastine en Oligopeptide-5, zorgt voor structuur, elasticiteit en stevigheid van de verschillende soorten bindweefsels.
Oftewel, een onmisbaar drietal in je dagelijkse routine. Bovendien bestaat de gel uit een fijne textuur, die je moeiteloos aanbrengt op de huid en welke tevens een aangename geur en mooie glow achterlaat. Binnen no-time zie je zichtbaar resultaat. Bijna te mooi om waar te zijn, niet?

Over C.M. Collin


G.M. Collin, expert in superieure huidverbeteringsproducten, bestaat momenteel 65 jaar. De reis begon in 1957, waar
gerenommeerd dermatoloog Dr. Lapinet, voorloper was met het gebruik van collageenkorrels bij slachtoffers met brandwonden. Waar alles in Canada is begonnen en G.M. Collin vervolgens is uitgegroeid tot leider in huidverbeterende producten, breidt G.M. Collin deze expertises uit naar Europa. De 50+ binnengesleepte awards bevestigen de nauwkeurige, geavanceerde en innovatieve werkzaamheden van G.M. Collin.

Smeren is weren

De hydraterende Native Collagen Gel is geschikt voor ieder huidtype en verschillende condities; voor elk wat wils. Zo is de gel geschikt als concentraat voor de droge huid of alleen voor de vette huid. En om jezelf echt even lekker in de watten te leggen, dient de Native Collagen Gel ook als verzorgend masker. Laat dat bad maar vol lopen, zet je favoriete afspeellijst op en gun jezelf wat quality-time. Een state-of-the-art huidverbeteringsproduct, die niet mag ontbreken binnen je skincare routine. Maar hoe breng je de gel aan en in welke frequentie? Bij een vette huid: voor optimaal resultaat breng je 3 á 6 pompjes op een gereinigde huid aan. Verdeel dit gelijkmatig met lichte effleurage, niét masseren. De effleurage-techniek resulteert in een volledige absorptie in de huid. Bij een droge huid volg je dezelfde routine, maar is het van belang om na de Native Collagen Gel een voedende crème, zoals de Hydramucine Optimal Cream aan
te brengen. Smeren maar!

*Dit is een persbericht

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.