Smartphonehoesjes.nl

smartphonehoesjes

Iedereen krijgt er wel eens mee te maken, het uitzoeken van een mobiel hoesje. Het kan vervelend zijn, ingewikkeld, en misschien ook wel heel erg saai. Maar op smartphonehoesjes.nl hoeft dat niet meer, met een aantal simpele klikken heb je snel en gemakkelijk een nieuw hoesje gevonden, voor praktisch elke soort mobiel. Ik laat je graag mijn nieuwe aanwinst zien, en vertel je er graag meer over.

Smartphonehoesjes is een hele uitgebreide site waar je terecht kunt voor meer dan alleen telefoonhoesjes. De site is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk, en het bestel systeem is heel erg simpel. Op de site ging ik op zoek naar een mobielhoesje voor de iPhone 6. Zelf vind ik het vaak erg lastig om een nieuw mobiel hoesje uit te zoeken. Waar moet je op letten, is hij wel echt mooi en is het makkelijk in gebruik? Dat zijn vaak vragen die bij mij door mijn hoofd gaan als ik een nieuw hoesje ga uitzoeken. Op de webshop koos ik een hoesje voor de IPhone 6, en een 6 in 1 lenzen set voor de mobiel uit. Hieronder zal ik het een en ander toelichten.

Iphone 6 telefoonhoesje

Voor de iPhone 6 had ik nog geen hoesje, en wilde graag een hoesje met een klepje zodat het scherm ook beschermd zou zijn. Ik koos een simpele zwarte, met het rubbertje dat doorzichtig is. Simpeler dan dit hoesje kan eigenlijk niet, en dat vind ik ook wel heel fijn. Voor mij geen poes pas met een hoesje, maar gewoon enkel bescherming. En dat bied dit hoesje zeker. Aan de binnenkant is ruimte voor een pasje, bijvoorbeeld je ID-kaart of rijbewijs. Wel zo handig om die altijd op zak te hebben. Het hoesje zit er lekker strak omheen, waardoor er geen speling is tussen het hoesje en de mobiel. Het kan er dus op geen mogelijkheid uit zonder hier echt wat kracht op te zetten.
Dit hoesje is op de webshop te koop voor €16,95. Ben je zelf heel erg creatief? Dan kun je ook je eigen telefoonhoesje maken met een hele eenvoudige tool op de website.

6 in 1 lenzen set voor de mobiel

6 in 1 lenzen set voor mobiel
Toen ik deze op de webshop zag werd ik meteen nieuwsgierig. Zou het werken voor mijn mobiel, zouden de foto’s iets verbeteren, en is het makkelijk in gebruik. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er nog niet echt gebruik van heb gemaakt. Hier wil ik later dus hopelijk nog op terug komen in een ander artikel. Voor nu kan ik wel alvast wat uitleggen over deze set. In de set zitten 2 lenzen, 2 beschermdopjes, een hoesje, en een kabeltje. Het kabeltje is voor de lampjes die het grote lensje heeft, zodat die opgeladen kunnen worden. Zorg dat je altijd een geheugenkaartje in je telefoon hebt zitten als je gaat experimenteren met dit setje, het is natuurlijk zonde als je zonder geheugen komt te zitten als je net lekker op gang komt.
6 in 1 lenzen set voor mobiel
De grote lens is een fish-eye lens, en de kleine een 10x macro lens. Beide lenzen hebben een klipje waarmee je ze gemakkelijk op de mobiel vast zet. Door het rubbertje tussen het klipje krijg je geen krassen op je mobiel. Je kunt de lenzen ook makkelijk meenemen door ze in het zakje te doen, met de beschermdopjes (zodat je geen krasjes krijgt op de lens). Handig voor in je reisbagage bijvoorbeeld.
Dit product is in de webshop te koop voor €24,95.

Vraag: Wat vind jij van het lenzensetje?

* Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een bedrijf en/of merk.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.