Sleek | Bad girl palette

DSC_1835
Al een ruime tijd heb ik dit Sleek palette in huis, en bedacht me dat ik hier helemaal geen review over had geschreven op mijn blog! Dus vandaag review ik het Sleek Bad Girl palette! Een hele mooie palette van Sleek, die ik een tijd geleden gewonnen had van Desiree!

DSC_1836
Dit was mijn eerste product van Sleek make-up! Als ik eerder geweten had dat het zulke fijne producten waren dan had ik zeker al eerder overwogen om de make-up van Sleek te kopen!

Het doosje zit in een soort hoesje wat je op de eerste foto hebt kunnen zien! De verpakking ziet er ook heel erg mooi en sjiek uit! In dit hoesje (verpakking) zit het doosje met oogschaduw. Het doosje is zwart en rechthoekig, op de bovenkant van het doosje staat de naam van het merk.
Als je het doosje open doet zie je de prachtige kleuren van het palette! Met dit palette kan je veel kanten op, en een heleboel ooglooks maken!

DSC_1841
Zoals je kan zien heeft dit palette 12 kleuren oogschaduw en zit er aan de binnenkant van het doosje ook een spiegel en een kwastje waarmee je het kan aanbrengen!
De kleuren : Wit – licht roze – zilver – grijs – zwart glitter – zwart – grijs – donker grijs – blauw – donder blauw – paars glitter – paars.

Ik vind het hele mooi kleuren. Om de kleuren op de huid te zien en om te kijken hoe goed de dekking (pigmentatie) is, heb ik swatches gemaakt. Dit heb ik op de volgorde van de kleuren gedaan.
DSC_1844
Ik vind de witte kleur heel mooi om in de binnenste ooghoek te gebruiken. Verder vind ik eigenlijk alle kleuren erg mooi, maar wel erg donker. Ook kun je goed zien welke met glitters zijn en welke niet!

Ik vind dit een heel mooi palette, waar je veel kanten mee op kan. Er zijn vele ooglooks mee te maken en veel kleuren kun je combineren met elkaar! Alle kleuren zijn maak 1 keer aangebracht en is 1 laagje. De dekking is dus behoorlijk goed! Het geeft veel kleur af, en de kleuren zijn ook duidelijk te onderscheiden!

Welke kleur vinden jullie het mooist uit dit palette? En wat voor soort ooglook zou jij maken met dit palette?

digitale handtekening

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

21 thoughts on “Sleek | Bad girl palette

    1. Dankje! Ja dat is wel de bedoeling 🙂 Maar dit zal voorbij gaan komen in een Outfit of the day post, of makeup of the day. Ben nog aan het oefenen om mooie looks te maken en ze daarna ook mooi en duidelijk op de foto te kunnen zetten.

  1. Ik ben niet echt een consequent ogenschaduw gebruiker, maar dit ziet er zo ontzettend leuk uit!

    1. dankjewel voor je lieve compliment! Zodra ik ook goede looks kan maken en daar mooie foto’s bij kan maken gaan er ook nog looks bij komen. Eventueel apart bij een artikel als Makeup of the day

Comments are closed.