Simpele makeup look met Revlon en Sleek

simpele makeup look

Het is onwijs lang geleden dat ik een makeup look deelde op mijn blog. Tijd om daar eens verandering in te brengen. Ik ben geen beauty meisje die elke dag uren voor de spiegel staat te makeuppen of super gave ooglooks kan maken. Nee totaal niet! Maar spelen met makeup vind ik af en toe best leuk. Dus ik maakte een simpele makeup look met Revlon en Sleek en een beetje Essence. Benieuwd geworden?
Ik ben zoals ik hierboven al schreef echt geen makeup koningin, sterker nog, die mooie ooglooks kan ik dus echt niet maken. Maar een beetje spelen met makeup vind ik zo af en toe best leuk. Daarom maakte ik voor de verandering eens een makeup look met mijn nieuwe Revlon colorstay foundation. Speciaal voor de normale en droge huid (want tja ik heb gewoon een mega droge huid zodra ik er foundation op smeer!).

Makeup look producten:

simpele makeup look
Voor deze hele simpele makeup gebruikte ik de volgende producten:
– Revlon colorstay 220 normal/dry skin
– Sleek bad girl palette kleuren Intoxicated – Blade
– Essence matt compact powder
– Essence longlasting lipstick 15 oh so matt!
– Essence longlasting eye pencil 01 black fever

De simpele makeuplook

simpele makeup look

simpele makeup look
De basis begon met de foundation van Revlon. Ik was heel erg benieuwd of hij echt fijn zou zijn voor de droge huid. Echter toen ik hem aanbracht met de spons kwamen de velletjes al naar boven. Niet echt een top product voor de echt droge huid. Ook als ik mijn huid ervoor met een vette creme had ingesmeerd kwamen de velletjes alsnog met het aanbrengen van de foundation. Balen! Maar goed, dat is eigenlijk ook de reden waarom ik nooit foundation draag. Voor mijn ogen gebruikte ik 2 kleuren die ik over elkaar aanbracht. Ik begon met de groene kleur intoxicated zodat het een herfst achtig tintje zou krijgen. Daarover heen deed ik de zilvere kleur blade. Onder mijn ooglid bracht ik oogpotlood aan. En als laatste deed ik de lipstick op mijn lippen voor een neutrale finish.

Wil jij één van de  Revlon colorstay foundation scoren? Er zit vast een kleur tussen die bij jou huidskleur past.

Gebruik jij wel eens foundation?

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met een merk en/of bedrijf!
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.