Similasan | Computer ogen – oogdruppels

Similasan Computer ogen – oogdruppels

Als blogger zit ik vaak lang achter de computer. Ik kan dan ook vaak last van droge ogen wat na een tijdje best pijnlijk en branderig kan zijn. Zonde want dat hoeft helemaal niet! Met de Similasan computer ogen houd je je ogen vochtig en heb je geen last meer van droge ogen tijdens het computeren!

Urenlang kan ik achter de computer zitten om blogs te schrijven, foto’s te bewerken of om ideetjes op te doen. Maar echt heel goed voor je ogen is het niet. Ze drogen al snel uit met alle gevolgen van dien. Maar niet alleen achter de computer gebeurt dat, ook als je tv kijkt of uren op je mobiel zit. Similasan heeft daar nu een oplossing voor bedacht!

Computer ogen – oogdruppels van Similasan

Similasan Computer ogen – oogdruppels
Of je nu blogger bent, of ondernemer, of student, je herkent het vast wel dat je na een paar uur achter de computer last krijgt van je ogen. We knipperen namelijk veel minder als je achter een schermpje zitten en hierdoor droogt het oog uit. Wist je namelijk dat je normaal gesproken zo’n 20 keer per minuut met je ogen knippert? Ik niet hoor! Maar als je achter een schermpje zit of een boek leest, dan is dat nog maar 5 keer per minuut. Een enorm verschil, dat merk je ogen dan ook gelijk! Doordat het oog droger wordt, wordt het pijnlijk omdat er onvoldoende vocht is. Hierdoor krijg je vermoeide ogen, ook wel de bekende computer ogen genoemd!

Similasan computer ogen oogdruppels zorgen voor hydratatie, kalmeren de ogen, verzacht en verkoelt. Het kan dagelijks worden gebruikt wanneer je last hebt van de ogen en is zelfs geschikt voor contactlens dragers (like me!).

Hoe ik dit product heb ervaren?


Similasan Computer ogen
Wat een fijn product is dit zeg! Ik kocht dit product een tijdje geleden omdat ik na het schrijven van blogs (lees; uren achter de computer zitten) best veel last had van droge ogen en mijn lenzen zelfs pijnlijk werden. Online kwam ik de oogdruppels van Similasan tegen en ik dacht; die moet ik proberen zeker omdat ze geschikt zijn voor lenzen! Al na de eerste keer gebruik merkte ik een groot verschil. Mijn ogen werden minder vermoeid en geïrriteerd. Daarnaast had ik geen last meer van pijnlijke ogen en pijnlijke lenzen. Zelf gebruikte ik steeds 2 druppels per oog als ik merkte dat mijn ogen droog werden. Vaak was dit na zo’n 2 uurtjes computer gebruik.

Voordelen die ik tijdens het gebruik opmerkte:
– Makkelijk in te brengen door het druppel pipetje.
– Bijna gelijk resultaat omdat je ogen gelijk vochtig worden.
– Te gebruiken als je lenzen draagt.
– Je hebt na gebruik ook helder zicht.

Je kunt dit product online kopen bij Similasan zelf of bij Bol.com voor €10.80 je krijgt van een flesje van 10ml.

Heb jij wel eens last van droge ogen na computer gebruik?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.