Silk’n Glide update 2 – Het resultaat tot nu toe!

Silk'n Glide

Nu ik inmiddels 4 behandelingen heb gehad, is het tijd voor een nieuw update artikel; Silk’n Glide update 2. Wat zijn de resultaten tot nu toe van de Silk’n Glide permanente ontharingsapparaat, en wat vind ik er tot nu toe van. Ik schrijf mijn bevindingen tot nu toe graag voor jullie op, en deel uiteraard weer de nodige foto’s met jullie. Benieuwd of ik al resultaat zie met de Silk’n Glide?

De vorige keer schreef ik toen ik net was begonnen, alhoewel, ik was toen op dat moment precies 1 maand bezig. Inmiddels zijn we 4 volle behandelingen verder (2 maanden dus). Na de 2 eerste keren kon ik op de 4e energie stand mij volledig behandelen. De eerste 2 keren waren uitproberen, en vooral aan het apparaat wennen. En misschien moest het apparaat ook wel aan mij wennen, want de 3e en 4e behandeling kon ik op de 4e energiestand doen, terwijl ik de 1e en 2e keer niet verder kwam dan energiestand 2 a 3.

Silk’n Glide update 2 ; Enig resultaat?

Het viel me op dat na de 2e behandeling (dus tussen 2 en 3), ik minder snel de haartje terug kreeg. Daarbij had ik ook al stukjes waar geen haren meer groeide. Of dit tijdelijk is, of permanent weet ik nog niet. Gezien ik nog niet volledig klaar ben met alle 8 tot 12 behandelingen. Op mijn benen is het beste het resultaat zichtbaar, de haartjes zijn nog lichter en de dunner. Helaas kan ik het met mijn camera niet vastleggen omdat de haartjes zo licht zijn geworden. Van de dingen waar ik bang van was, zoals brandwonden, blaren, pigmentvlekken is nog steeds niets naar voren gekomen. Mijn huid kan er dus gewoon tegen, en ik hoef me nergens zorgen om te maken, gelukkig! Het wordt na het behandelen ook niet rood, zoals ik het boekje staat beschreven als bijwerking. Bij mijn oksels heb ik ook plekjes waar geen haren meer groeien, en mijn bikinilijn is ook meer dan gehalveerd qua haren. Erg prettig, maar nog volledig onthaard is het niet. Al heb ik het gevoel dat ik nog geen resultaat zie bij mijn navel. Misschien dat dat dus langer duurt.

Hoe nu verder?

Omdat ik de eerste 2 behandelingen op een lagere energiestand heb gewerkt, doe ik nog 2 extra behandelingen om de 2 weken met energie stand 4. Wat betekend dat ik in plaats van behandeling 4 na behandeling 6 pas om de 4 weken ga behandelen. Hiermee hoop ik een beter resultaat te behalen. En uiteraard hoop ik dat het zichtbaar zal zijn in de foto’s die ik om de 4 behandelingen maak. Uiteraard heb ik ook van mijn resultaat een foto gemaakt. Op de foto staat het resultaat tussen behandeling 4 en 5. Dus net voor het moment dat ik behandeling 5 ga doen. Voor elke behandeling scheer ik de haartjes af, om vervolgens de behandeling uit te voeren.

Voor:
silk'n glide

Na (het moment tussen behandeling 4 en 5):
silk'n glide
Geen idee of jullie het wel echt kunnen zien, ik hoop van wel. Zelf zie ik namelijk wel duidelijk verschil. De haartjes zijn dunner, lichter en zit niet meer ‘overal’. Ik heb geprobeerd om de foto op precies dezelfde manier te maken als de eerste foto, en hoop dat dat ook aardig gelukt is.

Vraag: Wat vind jij van permanente ontharing?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Silk’n Glide update 2 – Het resultaat tot nu toe!

  1. Ik heb alles al geprobeerd wat permanent ontharen betreft, zelfs de zware apparaten in het ziekenhuis (die vele malen sterker zijn dsn het apparaat van jou) maar niks werkt permanent.
    Dus het apparast wat jij hebt zou bij mij helemaal niks doen.
    Maar als het voor jou werkt, wat boeit iets anders dan ?!

    1. Balen dat het bij jou niet werkt. Het apparaat garandeert ook niet dat je volledig 100% haarvrij bent. Ik ben al blij als de haartjes minder donker zijn, en het misschien gehalveerd is qua hoeveelheid. Op mijn benen zijn de haartjes van donkerbruin/zwart naar blond gegaan. Je kunt ze nog nauwelijks zien. Alleen met dat resultaat ben ik al enorm blij!

Comments are closed.