Silk’n Glide update 1

Silk'n Glide

Daar is die dan. Mijn eerste artikel over het gebruik van de Silk’n Glide. Silk’n Glide update 1. Inmiddels heb ik al 2 of 3 behandeling gehad als dit artikel online komt. Mijn avontuur begon op 14 december, en stapje voor stapje neem ik je mee op dit avontuur. Gaat het werken, doet het pijn, dat zijn een aantal vragen die ik hopelijk kan gaan beantwoorden. Laat ik maar gauw het een en ander aan jullie gaan vertellen.

In mijn vorige artikel over de Silk’n Glide heb je al kunnen lezen waarom ik dit graag wilde proberen. Ik zag er eerlijk gezegd wel erg tegenop hoor. Helemaal toen ik de handleiding had gelezen en de meest enge dingen naar voren kwamen. Brandwonden, blaren, pigmentvlekken en ga nog maar even door met het bangmakerij. Ik trok een huispak aan, en ging ervoor!

Silk’n Glide update 1; Vertel, vertel, vertel!

Het is vandaag precies een maand geleden dat ik begon met het testen van dit product. Ik schrijf het dus behoorlijk in de toekomst op dit moment. Nu ik dit schrijf is het dus 14 december, en heb ik inmiddels net mijn eerste ‘behandeling’ achter de rug. Ik begon met het proberen van mijn linker onderbeen. Eerst op energie 1, maar daar voelde ik niets van, vervolgens 2 die ik ook niet voelde, en toen 3. Die voelde ik wel, in de zin dat het wat warmte en een prikkeling af gaf. Die moest ik dus hebben. Inmiddels ben je dan al 3 banen verder, en ga je verder op dit niveau met de recht van je been. Na zo’n 4 minuten had ik mijn hele linker onderbeen gehad. Ik wachtte een uurtje om te zien of ik misschien bijwerkingen zou krijgen. Niet het geval gelukkig, dus snel verder met de rest van mijn lichaam. Ik wilde graag mijn benen, oksels, bikini lijn en mijn navel ontharen op deze manier. Eenmaal bezig was ik in ruim 10 tot 15 minuten klaar. Appeltje eitje hoor! Het apparaat doet het werk, en je hoeft hem alleen maar een stukje te verzetten.

En dat was het?

Uiteraard maakte ik foto’s van mijn oksels zoals ik beloofd had in het eerste artikel. Dat viel nog niet mee hoor, haha. Maar het is gelukt! Ik liet het expres groeien, zodat het goed zichtbaar zou zijn op de foto. Voor de behandeling schoor ik mezelf, om vervolgens de behandeling te doen. Hieronder een foto van mijn oksel voordat ik aan dit avontuur begon. Ja jongens, gewoon kei veel haar! Zoals iedereen heeft als die het niet scheert! Maar willen jullie een goede review, of wat?! Yes, het hoort er gewoon bij, dus kijk even vanuit interesse naar het product.

Misschien ook wel leuk om bij te houden zijn de standen die ik gebruikte voor mijn behandelingen.
Been links: 3
Been rechts: 3, maar sommige stukken 2
Navel: 3
Bikinilijn: 3, maar sommige stukken 2
Oksel recht: 3
Oksel links: 3, maar sommige stukken 2

En nu?

Blijkbaar heb ik in sommige stukjes van mijn huid iets meer pigment, en werkte alleen 2 maar. Misschien is dit de volgende keer wel anders, ik weet het niet. Dit zijn in ieder geval mijn resultaten van de eerste behandeling. Ik had geen rode uitslag verder. Geen last ergens van gehad of dergelijke. Je moet trouwens het apparaat wel echt in je huid drukken, anders doet hij het niet. Het functioneert niet als het in de lucht wordt gehouden bijvoorbeeld. Bescherming voor je ogen, is wel zo fijn, vind ik! Ik heb in  mijn desk planner de dagen genoteerd dat ik het product weer moet gaan gebruiken. De eerste 4 behandelingen om de 2 weken, en daarna om de 4 weken. Dat zou dus betekenen dat ik op 17 mei mijn laatste (8e) behandeling heb. En dan weten we of het echt heeft geholpen of niet.
Hoe vaak ik dit artikel ga schrijven weet ik nog niet. Misschien schrijf ik het bij elke behandeling, of om de zoveel behandelingen, als ik resultaat zie. Ik weet het nog niet.

Vraag: Waar ben jij benieuwd naar, denk jij dat het gaat werken?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “Silk’n Glide update 1

  1. Interessant om te lezen dat je in ieder geval geen last hebt van bijwerkingen, dat is iets waar ik namelijk bang voor ben. Ook fijn dat hij zijn werk doet, hoelang ben je ‘haarvrij’ na de eerste behandeling? Xoxo

    1. Dankjewel. Nou het is niet zo dat je gelijk ‘haarvrij’ bent. Na de eerste behandeling, dus tussen de 1e en 2e behandeling, duurde het wel langer voordat de haartjes ‘omhoog’ kwamen. Daarbij had ik af en toe kale stukjes. Inmiddels zit ik tussen mijn 3e en 4e behandeling en zie ik grotere stukjes haarvrij. Ben zelf ook erg benieuwd wanneer het helemaal haarvrij is. Het duurt gemiddeld 8 behandelingen, waarbij je de eerste 4 om de 2 weken doet, en de laatste 4 om de 4 weken. Binnenkort schrijf ik weer een update over hoe het er nu voor staat. Met hopelijk foto’s om het verschil te zien. xx

  2. Ik wilde eigenlijk reageren op jouw berichtje, maar kreeg telkens foutmeldingen, dus dan maar zo! Bedankt voor je duidelijke uitleg en ben benieuwd naar je verdere recensies! Xoxo

Comments are closed.