Sieraden van leukesieraden

leukesieraden

Sieraden zijn altijd leuk om te hebben, en om te dragen natuurlijk. Ik laat je 3 hele simpele, maar erg leuke hand gemaakte sieraden zien van leukesieraden. Draag jij wel eens hand gemaakte sieraden, en welke kleuren combinaties vind jij het mooiste?

Van leukesieraden kreeg ik een heel leuk setje hand gemaakte sieraden opgestuurd. Deze heeft ze speciaal voor mij samengesteld, en zijn dus niet op de website te vinden. Dat is natuurlijk altijd heel erg gaaf, want wie kan er nu zeggen dat hij/zij unieke sieraden heeft? Nou ik dus! Wat ik er van vind, en hoe ik ze zou dragen lees je dan ook hieronder.

Leukesieraden – simpel maar leuk

leukesieraden
Ik kreeg 3 soorten hand gemaakte sieraden opgestuurd. Alle 3 hebben een andere style, en andere kleuren. Prima met elkaar te combineren, maar ook los zijn ze erg leuk om te dragen. Je zou ze zelfs ook als enkel bandjes kunnen dragen, maar op de pols vallen ze natuurlijk veel meer op.

Summer
leukesieraden
Deze simpele armband met de bedeltjes summer in het midden, vind ik persoonlijk erg leuk. De licht roze kraaltjes aan het bovenste touwtje passen perfect bij het okergele touwtje daaronder. Door een simpele sluiting is hij ook nog eens op maat aan te passen.

Love
leukesieraden
Ik houd echt heel erg van simpele sieraden, zonder al te veel poes pas. Daar is dit een heel goed voorbeeld van, je kan het makkelijk combineren met een outfit, en brengt net even wat speelsheid aan je outfit. De bedel met de tekst love erop, kun je natuurlijk altijd toepassen. Het mooie licht paarse bandje is aan te passen in lengte door een eenvoudig schuif systeem.

Een vlechtje
leukesieraden
Dan het laatste setje armbanden. Persoonlijk vind ik deze het minste bij mij passen, omdat hij net even wat drukker is, en veel verschillende kleuren bevat. Dat neemt niet weg dat ik hem wel mooi vind hoor! Ook dit setje heeft een makkelijke sluiting die te verstellen is in lengte. Ook hier moet je weer schuiven om hem langer of korter te maken.

Vooral het setje met Love erop ga ik vaak dragen tijdens deze zomer. Het is makkelijk te combineren met een jurkje, of een leuk topje. Daarbij is hij lekker simpel, en dat vind ik toch het mooiste. Wil jij nou ook een zelf en hand gemaakt setje sieraden? Kijk dan zeker even op de site, want je kunt al een setje aanschaffen voor maar €1,50!

* Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen van een bedrijf en/of merk.

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.