Personal

Shoplog Primark!

DSC_0010
Normaal heb ik nooit een extra blogje nodig, maar omdat ik de aankomende week al zo vol gepland zit, krijgen jullie vandaag een extra blogje!
Ik ben afgelopen zaterdag ochtend naar de Primark in Enschede geweest en heb daar een paar leuke dingen geshopt!

DSC_0029
Dit is alles wat ik kocht, niet heel erg veel maar wel allemaal dingetjes die ik nodig heb.

Ik vond de keus  in Enschede echt tegen vallen, omdat ik natuurlijk Essen gewend ben en mijn ouders en broertje ook, viel het voor ons echt heel erg tegen! Wij hebben dan ook tegen elkaar gezegd dat we dan liever iets langer in de auto zitten en door rijden naar Essen! Meer keuze, leukere sfeer en veel en veel meer mogelijkheden (6verdiepingen in essen).

Maar goed, voor dat we naar de Primark gingen had ik een lijstje gemaakt met alles wat ik nodig heb. En dit werkte heel goed want zo kon ik gericht zoeken. Het was heel erg druk dus dit was wel een stuk makkelijker!

DSC_0017
Omdat ik de BH’s van de Primark echt heel erg fijn vind, heb ik er 2 meegenomen. Een licht bruine (lijkt donker bruin op de foto) en een witte. Allebei zijn ze 3euro per stuk.

DSC_0021
Omdat ik lichtelijk verslaafd ben aan de vesten van de Primark en ze ook het liefst elke dag draag, kocht ik er nog 2 bij. De keuze in Enschede was echt weinig, ze hadden alleen de kleuren; wit – roze – licht blauw – donker blauw.
Dus nam ik de donker blauwe en licht blauwe mee. Niet dat ik echt fan ben van blauw maar een wit vest draag ik liever niet en de roze kleur vond ik niet mooi.
De vesten kosten allebei 8euro per stuk!

DSC_0025
Omdat ik al een tijdje op zoek was naar een ander tasje omdat mijn portomonee van de primark niet in het andere tasje paste kocht ik deze, ik wou hem al heel lang en eindelijk kreeg ik de kans om er eentje te kopen! Hij is licht grijs en heeft 2 vakjes, 1 kleine en een grote. Bij de grote heb je nog een vakje met rits en een klein zakje voor bijvoorbeeld iets kleins.
Het tasje sluit door middel van een druk knoopje.
Dit tasje hadden ze in Enschede in de kleuren; grijs – oud roze – wit met zwarte stippen
Ik wou graag de licht blauwe/ mint groene maar dit hadden ze daar helaas niet.
Dit tasje kost 7euro.

DSC_0027
Ook had ik nog sokjes nodig en kocht ik deze enkel sokjes in pastelkleurtjes. Dit zijn 7sokjes voor 3euro.

DSC_0028
Omdat mijn andere gezichtsdoekjes al bijna op waren kocht ik nog een setje. Ze hadden alleen deze en dit is voor de gevoelige huid.
Dit zijn 2pakjes met ieder 25doekjes voor 1,50euro.

DSC_0023
Ik wou al een tijdje weer knopjes hebben en toen zag ik bij de primark dit setje hangen met 9soorten voor maar 2euro.
DSC_0024
Kleine oorbelletjes die eigenlijk overal mee te combineren zijn!

DSC_0019
Ook had ik nog een pyjama nodig en kocht ik deze super cute mickey mouse pyjama. Hij heeft lange mouwen en is lekker comfy. Ze hadden bij de pyjama op het moment dat ik er was (en dat was vrij vroeg in de ochtend) alleen nog de maten 14-16.
En omdat de broek toch veel te groot is ga ik die binnenkort nog innemen.
Deze pyjama koste 12euro. En de pyjama’s van de primark zijn gewoon echt heel erg fijn!
DSC_0031 DSC_0036

En dat was alles wat ik gekocht heb in Enschede bij de Primark. Ik ga hopelijk binnenkort nog een keer naar Essen en hopelijk kan ik daar nog voor meer spulletjes slagen!

Ga jij wel eens naar de Primark?

Tot mijn volgende blog,
Carolien