Beauty Fashion

Shoplog | Primark Enschede 29-3

Afgelopen zondag ben ik samen met mijn ouders en broertje naar Enschede geweest en hebben we wat leuke en vooral nodige spulletjes gehaald. Ik heb niet heel erg veel geshopt, omdat ik het niet van plan was. Normaal gaan we altijd naar Essen om de Primark te bezoeken (die heeft 6 verdiepingen), en dan ben ik toch wat verwent want dan is Enschede best wel klein!
Maar goed, ik kocht wat kleine dingentjes die ik nodig had, en nam zelfs nog 2 leuke kledingstukken mee!
_DSC2052
Zoals je op de foto hierboven wel kunt zien kocht ik niet heel erg veel. Ik kocht vooral dingen die ik echt nodig heb, ik ben een beetje van m’n grootste shopverslaving af, en vind het zonde om dingen te kopen die ik of niet ga gebruiken of te goedkoop zijn en ze alleen daarom mee neem.. Ik ging in eerste instantie alleen voor normale sokken, bh’s en een borstel. Ik kocht daarnaast nog onderbroeken, elastiekjes zonder ijzertje en een vest en truitje! Zoals gewoon nam ik weer een budget mee, en daar ben ik heel ruim onder gebleven. Bij elkaar was ik maar 26,50 euro kwijt.

Laten we de producten eens doornemen;
_DSC2046Bij de onder mode van de dames afdeling kwam ik een pakje met 4 onderbroekjes tegen, voor maar 1euro!
Er zitten 4 onderbroekjes in, 1 is zwart met witte stipjes, 1 is wit, 1 is zwart, en de ander is wit met zwarte streepjes en beertjes erop.

_DSC2049Daarnaast neem ik altijd standaard de bh’s van de Primark mee, ik vind ze gewoon heel erg fijn, en je hebt veel keuze qua soort printje en/of kleur. Beide bh’s zijn 3 euro per stuk. De 1 is licht roze, en de ander is grijs met kleine witte stipjes.

_DSC2048Daarnaast had ik  nog wat hogere sokjes nodig, normaal draag ik altijd sneaker sokjes maar dat is niet fijn in werkschoenen bijvoorbeeld, en nu in weer voor vakantiewerk aan het solliciteren ben is het wel handig als ik alvast van deze sokjes in huis heb! Dit zijn 5 paar sokjes voor 3euro! 1 r licht roze, 1 donker roze, 1 licht blauwe, 1 blauwe, en 1 beige.

_DSC2051Mijn haarborstel was nodig aan vervanging toe, dus kocht ik de bekende vierkante borstel van de Primark voor 2 euro. Ik vind de roze kleur echt heel erg mooi!

_DSC2050Bij de kassa’s zag ik deze elastiekjes liggen zonder ijzertje en toen bedacht ik me dat ik thuis op een lijstje had geschreven dat ik dit graag nog eens wou, dus heb ik het gelijk maar mee genomen! 50 gekleurde elastiekjes voor maar 1,50euro!

_DSC2044
Ik ben dol op vesten en kocht daarom deze hele mooie oranje roze pastelkleurige vest voor maar 8euro! Ze hadden nog meer pastel kleuren maar dit vond ik zelf de mooiste kleur!

DSC_2027En het laatste item kocht ik bij de sale spulletjes, namelijk dit fluffy truitje met 3kwart mouwen. Hij is heerlijk zacht en ook best wel warm! Super voor de lente dus! Dit vest was afgeprijsd van 12euro naar 5euro.

En dat waren al mijn aankoopjes bij de Primark dit keer. Ik wou heel graag nog het vlinder dekbedovertrekset maar deze hadden ze helaas niet in Enschede. Dus dat wordt wachten tot de zomer voordat ik weer naar de Primark kan, en dan kan ik hopelijk wat meer shoppen (dan hoop ik ook werk te hebben 🙂 )

Wat vinden jullie de leukste/handigste aankoop? En wat kopen jullie altijd standaard bij de Primark?

Veel liefs,
Carolien

9 thoughts on “Shoplog | Primark Enschede 29-3”

  1. Leuke dingetjes! En alles is zo lekker goedkoop ook, 50 elastiekjes voor dat geld en een beha voor 3 euro, dat ze daar nog winst mee kunnen maken zeg! Ik koop er ook nooit wat want het is voor mij een paar uur reizen.

  2. wauw echt super leuk deze aankoopjes! Die fluffy trui is inderdaad handig om nu te kopen 🙂 hihi…
    Ik koop vaak bij de Primark standaard hemdjes… met die spagetti bandjes…. Altijd erg lekker en comfy en goedkoop! 😀

    1. Ja klopt die hemdjes zijn heel erg fijn.. Het was daar alleen zo druk, en ben later vergeten om terug te gaan, achja volgende keer 🙂 Primark is gewoon leuk om eens in de paar weken naar toe te gaan! xx

Comments are closed.