Shoplog – Primark & DM drogist

Zaterdag 21 juli ging ik samen met Rowenia een dagje shoppen. De DM drogist in Duitsland en de Primark in Enschede stonden op de planning. We maakten er een gezellig dagje weg van en uiteraard kan een shoplog niet uitblijven. Benieuwd wat ik allemaal kocht en hoe deze dag verliep? Shoplog en een mini plog in 1 artikel!

We spraken om half 11 af bij de Ikea in Hengelo waar Rowenia al op mij stond te wachten. We stapte gelijk in de auto om richting Gronau te gaan waar we naar de DM drogist zouden gaan. Het was bloedheet die dag en waren blij dat we even in een winkel met airco waren. We hebben best wel wat geshopt en verder heerlijk rondgeneust.

Dagje shoppen!

Daarna reden we door naar Enschede. Na 2x de verkeerde afslag te hebben gepakt kwamen we uiteindelijk toch aan in Enschede en had de pakeergarage ook rekening met ons gehouden. Jeetje wat was het daar lekker vergeleken met buiten! Omdat het inmiddels alweer half 1 was besloten we om eerst bij de Albert Heijn iets te drinken en eten te halen. Mijn keuze viel op de mango/peer/munt verse sap, mmh wat is dat lekker met die warmte buiten! Eenmaal weer buiten liepen we naar de H&M waar Rowenia een aantal dingen kocht. Daarna liepen we dwars door de markt heen naar de Primark. Ik had me voorgenomen om zo min mogelijk te kopen want er was niet iets wat ik echt heel hard nodig had, oke alleen zwarte schoenen dan. Natuurlijk kwam ik met veel meer naar buiten dan de bedoeling was, maar ach soms moet dat kunnen he!

Mijn geshopte items!

DM drogist:
– Balea haarspray air dry €1,95
– Balea fohnlotion €1,45
– Balea handzeep €0,55
– Sensodyne €2,85
– Treaclemoon bon bon €3,95
– Treaclemoon mango €3,95
– Treaclemoon mint €3,95
– Treaclemoon badzout €1,25 p.s
– Bruno banani deo mannen €2,55
– Balea scheermes fairytale €2,95
– Balea kamille handcreme €0,85
– Balea wasserspray melone €1,45
– Balea ontharingscreme €1,25
– Sundance roller lsf 30 €1,75
– Country colors haadverf €1,75

Primark items:
– Topje donker blauw €2,80
– Topje groen €2,80
– T-shirt oranje €2,50
– Legging zwart €3,50
– Legging grijs €4,00
– Zonnebril €1,00
– Sportlegging €7,00
– Pjyama wit zwart €7,00
– Pjyama roze grijs €7,00
– Groene tuniek €11,00
– Zwarte schoenen €14,00
– Zwarte sloffen €5,00

En dat waren al mijn aankoopjes voordat ik op vakantie ging. Oeps! Iets teveel zoals je wel ziet. Nouja moet een keer kunnen he. Rowenia van Rustigsamen en ik hebben een hele leuke dag gehad samen en daar ging het natuurlijk om. Op naar nog veel meer leuke dagjes weg!

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Shoplog – Primark & DM drogist

  1. Wat heb je veel leuke dingen gekocht! Ik woon veel te dicht bij de Primark, dus ik ga maar niet te vaak. Mijn broer werkt er, die stuurt me soms een bericht met een nieuw artikel en als ik het wil hebben, bezorgt hij het ook nog aan huis…

  2. Dit soort dingen vind ik leuk! Mee snuffelen in je shoppingbag 🙂 Liefs E.

Comments are closed.