Shoplog Action, Xenos en Kruidvat!

Hoi mensen!

Vandaag heb ik een extra artikeltje voor jullie want ik ben namelijk wezen shoppen (niet heel erg veel hoor 🙂 ), en ik wil dat graag met jullie delen!
DSC_0723
Allereerst gingen we naar de Xenos waar ik wat leuke spulletjes kocht voor mijn kamer!
Bij de Xenos heb ik ook gelijk het meeste gehaald, het is echt mijn favoriete winkel, en ik sla nooit de stad over zonder even bij de Xenos geweest te zijn! Ze hebben zulke leuke dingetjes staan altijd!

DSC_0724
Dit is alles wat ik bij de Xenos kocht!

DSC_0726
Dit maskertje, het is best klein maar vond hem zo leuk (ik kreeg deze van mijn moeder) hij was afgeprijsd van 1euro naar 0,50cent! Leuk voor in de kerstboom of om een DIY mee te maken (maar daar later meer over!)

DSC_0727
Dan dit kleine schattige kaarsje in een glas. Zoals vele van jullie misschien wel weten ben ik echt helemaal weg van uiltjes! Ik heb al heel veel dingen waar uiltjes op staan! En daar kon deze natuurlijk niet aan ontbreken!
Wat leuk is, is dat het plaatje op het glas zit, dus kan je de kaars rustig branden zonder dat het uiltje weg gaat.
Deze was geloof ik 1,29 maar dat weet ik niet zeker!

DSC_0728
Dan dit schattige uiltjes theelichtjes houder! Boven op zn hoofdje kun je een waxinelichtje doen! Hij is best wel licht, en weegt nauwelijks wat! Ook kun je er praktisch doorheen kijken zo dun is het!
Ik kocht hem in het zilver (omdat dat beter bij de inrichting van mijn kamer past), maar je had hem ook nog in het goud en bruin. Deze was 1euro

DSC_0729
Om nog even in de uiltjes stemming te blijven, kocht ik ook nog deze 2 glazen. Voor mijn uitzet heb ik al veel te veel glazen (tegen de 40stuks) maar deze kon ik echt niet laten staan. Ik ga deze dus ook niet bij mijn uitzet doen, maar ga er binnenkort een leuke DIY mee maken! Het kleine glas kostte 1,29euro, en het grote glas kostte 1,99euro.

DSC_0731
Dan de laatste alweer van de Xenos en dat is dit glazen potje of hoe zoiets ook heet!
Wat je mischien opvalt is de tekst erop, dat viel bij mij wel het eerste op. En dan met name het lettertype!
Dat is precies het lettertype van het logo wat ik destijds heb gemaakt voor mijn blog (deze is nog op blogpost te zien link hier) En dit logo gaat binnenkort ook weer terug komen in mijn layout! Ik kon hem echt niet laten staan. Al een paar keer was ik samen met mijn moeder bij de xenos en de iedere keer dacht ‘nee wat heb ik eraan’. Maar dit keer dacht ik ‘waarom zou ik mezelf niet een keer verwennen? En hoe vaak ga je nog een tekst tegen komen met dezelfde lettertype als je blog naam!’ Zelfs mijn moeder zei tegen mij;  Goed zo Carolien! Verwen jezelf een keer!

Dan het artikel wat ik bij de Action kocht!
DSC_0720
Al een tijdje hebben ze deze messenset, maar de iedere keer was hij uitverkocht bij onze Action, en afgelopen week was hij weer in de aanbieding namelijk voor maar 4,95euro!
En ze hadden hem nog! Dus ik super blij!
DSC_0721 DSC_0722
Gelijk heb ik aan een mes gevoeld en echt vlijm scherp! Gelukkig nog  net geen snee in mijn vinger!
De messen zijn redelijk licht, en hebben een heel fijn handsvat! En de kleuren maken het natuurlijk helemaal af! Hoe gaaf!

Dan kocht ik als laatste nog iets bij de Kruidvat, en hier had ik al een paar keer van gehoord, maar steeds kon ik ze niet vinden. Tot ik mijn moeder mee nam en deze zag liggen!
DSC_0732
Eindelijk vond ik de Nivea Zuiverende Clear-up strips! Ze hadden een aanbieding 1+1 gratis, dus kocht ik 2 van deze pakjes voor 5,89euro. Maar later vond ik op internet dat ze deze ook van het merk Balea hebben (in Duitsland) dus daar ga ik de volgende keer echt naar kijken! Ik heb deze strips gelijk uitgeprobeerd, want ik kon haast niet geloven dat hij de puistjes er zo uit trekt.. Maar echt! Ik heb op mijn neus vooral last van deze mee eters, en het stripje zat echt helemaal vol met zwart/bruine sprietjes. Zo raar om te zien! Mochten jullie hier een review over willen zien, dan kan dat binnenkort want die gaat echt online komen!

Wat vinden jullie het leukste product wat ik heb aangeschaft?

Veel liefs,
Carolien

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

9 thoughts on “Shoplog Action, Xenos en Kruidvat!

  1. Leuke shoplog! Ik heb de messenset ook gekocht voor mn vader voor de kerst. De neussstrips zien er intressant uit 🙂

  2. Leuke aankoopje.. Die messenset hadden wij bij het Sinterklaas spel inzitten jammer genoeg heb ik hem toen niet gewonnen
    Liefs Nathalie

Comments are closed.