Plan with me | Setup november 2018

50 leuke ideeen voor in je eigen bullet journal

Tijd voor een nieuwe plan with me setup en dit maal voor de maand november. Een beetje later dan voorheen maar hier is hij dan. Een echte herfst planning die een stuk langer is als de vorige maanden. Waarom dat is en wat voor paginas ik allemaal heb toegevoegd dat lees en zie je natuurlijk in dit artikel.

De eerste pagina vulde ik met een tekening met een tent in herfstkleuren met daarvoor 2 hertjes. Verder vulde ik de pagina met takjes en rode herfstbladeren. Verder natuurlijk (maar heel simpel) de maand November. Maar hoe vulde ik de rest van de paginas en waarom vulde ik ze op deze manier?

Setup November 2018

Mijn planning is vrij lang dit keer maar wel simpel. Thema herfst is in november natuurlijk niet volledig meer van toepassing want de bladeren zullen nu snel van de bomen verdwijnen. Wie weet blijven we het mooie weer alsof Oktober houden maar wellicht doet de winter ook snel zijn intrede. Het kan alle kanten op! Verder wilde ik ook graag de stickers van de Action uitproberen deze keer en benutte het volop bij de weekplanning.

Wat zit er dit keer in mijn Plan with me?
– Weekplanning algemeen
– Doelen deze maand & maandoverzicht
– Inkomsten & uitgaven prive
– Inkomsten & uitgaven blog
– Planning blog
– Planning youtube
– Social media groei

En dat was alweer de planning/bullet journal voor November 2018. Aankomende maand maak ik de laatste planning in dit boekje waarna ik in Januari ga beginnen in een heel nieuw boekje van de Action.

Houd jij ook een bullet journal bij? Zo ja, wat voor setup heb jij deze maand gemaakt en zijn er aparte paginas die je deze maand wilde uitproberen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Plan with me | Setup november 2018

Comments are closed.