10 redenen waarom je geen blog moet beginnen
Lifestyle

Serie Reign op Netflix

Reign is een hele leuke en spannende serie op Netflix. Deze serie telt op dit moment 3 seizoenen, en nu ik zelf ook bij het laatste seizoen ben aangekomen, vind ik dat ik hier echt wel een artikel over kan schrijven. Nog maar een paar afleveringen en dan moet ik wachten op het nieuwe seizoen, dus hier alvast mijn mening.

Reign is best wel een leuke serie. In het begin bij de eerste aflevering wist ik niet zo goed wat ik er van moest vinden. Maar naar mate ik meer afleveringen had gezien kon ik niet meer stoppen met kijken. Op dit moment ben ik bij seizoen 3 aflevering 6, en heb ik nog een paar afleveringen tot ik moet wachten op het nieuwe seizoen. Maar waar gaat de serie over, en waarom blijf ik hem kijken? Ik vertel het je graag!

Reign

Deze drama serie op Netflix gaat over de historie van Mary. De schotse koningin heeft geen makkelijk leven, en alles komt aan bod. De seksuele en politieke intriges komen veel terug in haar leven, maar is alles behalve saai. Een spannend verhaal van hoe ze van een meisje, naar een vrouw veranderd, en van een echtgenote uiteindelijk een weduwe wordt. Helaas bereikt dit laatste haar veel te snel, en staat ze voor moeilijke keuzes. Ook de levens van haar hofdames komen regelmatig terug in beeld, want ook die hebben het alles behalve makkelijk.

De hele levensloop als koningin van Schotland en Frankrijk komen aan bod. Hoe Mary ging trouwen met de koning van Frankrijk, tot het moment dat ze weduwe is. Daarbij verliest ze gelijk de macht in Frankrijk, en is ze niet langer koningin daarvan.

Echt een hele leuke serie als je houd van geschiedenis, of een drama serie. Momenteel zijn er 3 seizoenen beschikbaar op Netflix maar er zullen er vast nog meer volgen.

2 thoughts on “Serie Reign op Netflix”

  1. Reign is echt fantastisch! Helaas stopt deze serie na seizoen 4!!! 🙁 Die is trouwens wel bezig in Amerika 🙂 Wie weet komt ie snel op Netflix!

Comments are closed.