Senseo Milka?

Een tijdje terug ben ik in Duitsland wezen shoppen en daar kwam ik Senseo pads van Milka tegen. Deze kon ik niet laten liggen omdat ik erg fan ben van chocolademelk! Ik laat je kennis maken met Senseo Milka.

De milka verpakking kostte in Duitsland 3,89 euro. Daarin zit genoeg voor 7 koppen chocolademelk. Sinds kort zijn deze verpakkingen ook in Nederland te koop! Waar ze precies te koop zijn lees je onder aan het artikel.

Wat heb je nodig?
– senseo apparaat
– lepeltje om te roeren
– de senseopads met poeder
– Een beker waar je uit kunt drinken

De inhoud van het doosje is best apart. Normaal heb je alleen een pad voor de senseo maar bij deze verpakking zat ook een zakje cacaopoeder bij. 7 stuks cacaopoeder en 7 melk pads, goed voor dus 7 koppen milka chocolademelk.

senseo milka

Volg de stappen wat op het pak staat, en je hebt uiteindelijk een heel erg lekker kopje met milka chocolademelk.

senseo milka  senseo milka 

Eerst smaakte het niet zo heel erg naar milka chocolade, maar na het toevoegen van een klein beetje suiker kwam de smaak van de milka chocolade helemaal naar boven. Een kopje genieten noemde ik het! Heerlijk!

En zeker de moeite waard om het eens uit te proberen! Sinds 2017 verkopen ze deze verpakkingen ook in Nederland. Zo heb ik ze onder andere gezien bij de Kruidvat, en bij de Dirk van de Broek. Ook heb ik ze zien liggen bij Ter Huurne (in Buurse). Daar hebben ze ook nog meerdere soorten smaken van Senseo. Zeker de moeite waard om eens één van soorten chocolademelk te proberen.

Heb jij deze smaak al eens geprobeerd?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

12 thoughts on “Senseo Milka?

Comments are closed.