Sealine | Dode zeezout

Dode zeezout, een product vol met onder andere magnesium en natrium die een positieve werking hebben op ons lichaam. Naast dat je heerlijk ontspant tijdens een bad, is het ook hydraterend en zuiverend voor het lichaam.

Heb je nou geen bad kun je het ook gebruiken in een voetbad bijvoorbeeld. De dode zeezout vermindert roodheid en ruwheid en zorgt ervoor dat spieren en gewrichten soepel zijn, daarnaast ontspant het ook nog eens!

Sea-Line Dode Zeezout

Als je net als mij geen bad tot je beschikking hebt, dan maak je ook heel makkelijk een voetenbad met 5 eetlepels in warm water (38graden). Heb je wel een bad dan doe je 8 eetlepels in een vol bad. Maar waarom is dode zeezout eigenlijk zo goed voor je? Waarom wil je daar een bad of voetenbad van maken?

Dode zeezout is er niet alleen om de huid schoon te maken, maar ook om de stofwisseling van de huid te bevorderen. Het bevat een hoge concentratie aan mineralen als magnesium en natrium. Deze hebben namelijk een positieve werking op het lichaam. De zeezout verhoogt de hydratie, vermindert ruwheid en roodheid maar is ook heel goed voor de spieren en gewrichten. Als laatste zorgt het natuurlijk ook voor ontspanning.

Hoe ik dit product heb ervaren?

Ongeveer 1 keer per 2 weken maak ik een heerlijk voetenbad met de Sealine dode zeezout. Er wordt aangeraden om in ieder geval 10 minuten in het voetenbad te zitten maar ik laat het water gewoon helemaal afkoelen en droog dan mijn voeten pas af. Je kunt ook je haren/ hoofdhuid wassen met het zeezout. Dit zorgt ervoor dat de hoofdhuid minder rood en ruw wordt. Ideaal als je last hebt van de hoofdhuid.

Een zak van 100gram kost €6,95 en je kunt er echt heel lang mee doen, juist omdat je maar zo weinig nodig hebt.
Ik ben zeer tevreden over dit product.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.