Seacret | clean restore and balance mud soap

clean restore and balance mud soap

Modderzeep is niet het eerste wat in je opkomt als het gaat om handen wassen. Maar wist je dat de Mud soap van Seacret is gemaakt op basis van natuurlijke oliën en juist wel heel goed is voor je huid? Wat er allemaal in de mud soap zit en waarvoor je het kunt gebruiken, dat lees je natuurlijk in dit artikel.

Het liefste gebruik ik een zeep met een pompje, maar als het een zeep is die gemaakt is van dode zee mineralen/modder dan wil ik daar graag eens een uitzondering voor maken. Deze zeep heeft namelijk een aantal hele mooie eigenschappen en die wilde ik wel eens gaan ervaren.

clean restore and balance mud soap van Seacret

Deze modder zeep of mud soap (want in het engels klinkt het gewoon een stuk mooier!) heeft een basis van natuurlijke olien en bevat een hoge concentratie mineraalrijke dode zee modder. De mineralen in uit de dode zee staan bekend om zijn heilzame werking. De zeep verwijdert dode huidcellen, herstelt de elasticiteit van de huid en reinigt de poriën diep. Als je de zeep dagelijks gebruikt kan het een vette huid, acne, transpiratie, psoriasis, jeuk en schimmelinfecties behandelen en voorkomen. De zeep is geschikt voor de normale, gemengde, vette, onzuivere en acne huid en maakt de huid zacht, gevoed en gezuiverd.

Ingrediënten clean restore and balance mud soap van Seacret:
Elaeis guineensis kernel oil, maris limus extract (dead sea black mud), water/aqua, sodium chloride, hamamelis virginiana extract, sea salt/maris sal (dead sea minerals).
clean restore and balance mud soap

Hoe ik dit product zelf heb ervaren?


De clean restore and balance mud soap van Seacret vind ik echt een heel tof product. Het maakt de huid inderdaad erg zacht en dat is natuurlijk erg fijn. Maar ik vind persoonlijk het blokje niet heel fijn. Dat komt misschien ook omdat ik normaal gesproken altijd een pompje gebruik. Dat vind ik toch iets hygiënischer en ook veel praktischer in deze tijd. Als je het blokje alleen gebruikt en dus niet deelt met anderen dan kan dat prima, maar zelf vind ik een pompje dus veel fijner. Maar los daarvan is dit wel een heel fijn product. De handen worden echt zacht en ze voelen en zien er ook gevoed uit.

Daarnaast is het ook heel makkelijk in gebruik. Je kunt het naast je handen ook voor je lichaam gebruiken (alleen zou ik het dan sowieso niet met anderen delen!). Je brengt de mud soap makkelijk aan als je hem vochtig maakt, vervolgens tussen je handen wrijft en dan aanbrengt of je gezicht, handen of lichaam. Je kunt de zeep even laten inwerken en daarna goed uit/afspoelen met lauwwarm water. Verder is deze zeep ook geschikt voor dagelijks gebruik.

Kende jij de mud soap van Seacret al?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Seacret | clean restore and balance mud soap

  1. Klinkt heel goed voor mijn kurkdroge huid die schraal is…..
    Dit ken ik niet en ga eens kijken in de webshop die dit verkoopt…

    Een fijne dag

Comments are closed.