Salt of the earth | Roll on en refills

Deodorant, we gebruiken het (bijna) allemaal. Zeker nu de regendruppels langzamerhand veranderen in warme zonnestralen, hebben we graag een deodorant op zak. Met de nieuwe roll-on deodorants van Salt Of The Earth breng je de warme dagen okselfris door.

ROLL-ON BENEFITS OP EEN RIJ
Ter aanvulling op onze huidige roll-on deodorants, heeft Salt Of The Earth samen met het award winnende ontwerpbedrijf; Rodd Design, de nieuwe roll-on deodorant ontwikkeld. De benefits van dit nieuwe product, zetten we graag voor je op een rij:
1. Een van de eerste, hervulbare roll-on deodorant op de markt;
2. Een grotere rolbal voor fijnere aanbreng;
3. Een volledig recyclebare verpakking, gemaakt van post-consumer gerecycled plastic.
Één ding is zeker: met Salt of the Earth maak jij je geen zorgen meer over het milieu én je huid.

HANDIG OM TE (Z)WETEN

De deo is 100% natuurlijk en is verkrijgbaar in twee kleuren en geuren; Lavendel & Vanille en Amber & Sandalwood. Fun fact: om langdurig plezier te hebben van de frisse geur is het belangrijk om af en toe van geur te wisselen. Waarom? Je lichaam went op een gegeven moment aan je vaste product/ geur, waardoor het na een tijdje minder effectief kan werken. Gelukkig zijn er bij Salt Of The Earth diverse geuren per product.

Het deodorantassortiment van Salt Of The Earth mag je naast duurzaam ook zeker divers noemen. Van deodorant sprays en sticks tot deodorant balsems, met een hervulbaar concept. Een deel van dit assortiment is naast Amazon.nl & Biggreensmile.nl, ook verkrijgbaar bij Etos online én in de schappen. Namelijk de roll-on deodorants, spray deodorants in twee geuren en de geurvrije deodorant.

OVER SALT OF THE EARTH

Salt of The Earth maakt sinds 1993 milieuvriendelijke, natuurlijke huidverzorgingsproducten en is dé nummer 1 op het gebied van natuurlijke deodorant. Ze ontwikkelden diverse serie deo’s die je op een natuurlijke manier tegen ongewenste zweetgeuren beschermen. Alle Salt of the Earth deodoranten bevatten huidverzorgende Aloë Vera en degenen
met een geurt, bevatten daarnaast ook botanische extracten en essentiële oliën.

Ik heb ze natuurlijk ook getest!


Natuurlijk heb ik dit systeem ook getest. De Refill fles bevat 525ml en hiermee kun je tot wel 7 keer je deodorant roll on bij vullen! Dit bespaart zeker 65% plastic omdat je veel minder verpakkingen nodig hebt. De dop van de roll on kun je gemakkelijk los draaien om deze vervolgens bij te vullen. Dit gaat heel makkelijk omdat de refill een smallere bovenkant heeft waardoor je dit bijvult zonder dat je gaat knoeien.
Nog een bijkomend voordeel vind ik zeker dat je nooit meer zonder deodorant thuis zit! Zelf vergeet ik namelijk wel eens om te checken of ik nog een extra fles heb staan en door de refill heb je sowieso genoeg in huis!
Ik ben in ieder geval fan van Salt of the earth en deze refill mogelijkheid!

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.