Rustige natuur foto’s

Rustige natuur foto's

Als het even droog is buiten ga ik graag even wandelen. Dichtbij hebben we een soort kinderboerderij en bos. Even heerlijk tot rust komen, en mooie foto’s maken van de prachtige natuur. Ik deel daarom graag mijn natuur foto’s van de afgelopen keer. Ga jij ook wel eens wandelen?

Rustige natuur foto’s

Ik kan echt tot rust komen, en mijn hoofd even helemaal leeg maken als ik wandel in de natuur. Als het even kan, en ik heb daar ook echt zin in, dan ga ik graag even wandelen. Ik moet zeggen dat het veel te weinig gebeurd, maar als ik ga dan geniet ik er echt van. Bij ons in de buurt is een groot veld waar verschillende dieren leven. Bijvoorbeeld herten, konijnen, een ezel, heel veel kippen en geiten, en soms zelfs 2 kangoeroes.
De keer dat ik deze foto’s maakte had was het nog redelijk vroeg, de mist hing nog, en het was erg koud. Desalniettemin maakte in een paar hele leuke foto’s die ik graag deel. Voor een momentje rust, omdat het goed is dat we dat soms gewoon even pakken!
 photo _DSC8039_zpssdjzaxje.jpg
We gingen eerst een bospad op, want we hoopte op wat mos, en dennenappels, kastanjes, eikels etc. Helaas konden we niets vinden, en lag er alleen maar blad.
 photo _DSC8044_zpsb6uzhg2h.jpg
We zagen we overal mooie bruine paddenstoelen. Die glinsteren zo mooi als het nog vroeg is.
 photo _DSC8048_zps9yijsq0k.jpg
Hier nog een paar die lijken op een parachute. Vind je ze ook niet schattig?
 photo _DSC8053_zpsrzcnlgid.jpg
Kijk eens hoe schattig deze hertjes zijn. En zo te zien zijn ze ook nog niet eens zo oud. Er lopen af en toe echt hele kleintjes tussen.
 photo _DSC8059_zpshuv7yjgt.jpg
Vind je dit nou niet rustige natuur foto’s? Ik vind ze echt schattig hoor! En sommige zijn echt nog zo klein.

Vraag: Ga jij wel eens wandelen in de natuur? En neem je dan ook je foto camera mee?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Rustige natuur foto’s

    1. Dankjewel! Ik vind het heerlijk om af en toe even door de natuur heen te wandelen. Het is bij ons gelukkig ook best dichtbij 🙂

Comments are closed.