Rozengeur en maneschijn: neem een liefdevol moment voor elkaar tijdens Valentijnsdag

utrekam soft rose

Love is in the air: binnenkort is het Valentijnsdag! De iconische rode roos is onlosmakelijk verbonden met deze romantische dag. Hij staat dan ook symbool voor liefde en schoonheid. Deze twee kwaliteiten smelten samen in de ‘Soft Wild Rose’-collectie van Urtekram Nordic Beauty.

Gun je partner (of jezelf) een ontspannend spa-moment met de warme geur van Damascus roos om van te genieten!
Neem even een moment en recharge met de ‘Soft Wild Rose’ verzorgingsproducten van Urtekram Nordic Beauty. Met voedende ingrediënten als aloë vera verzorg je de huid en het haar van jezelf en je lief op natuurlijke wijze. Alle producten zijn verrijkt met de romantische en ontspannende geur van wilde rozen in volle bloei. Van een kleur beschermende shampoo en conditioner tot een rijke en voedende body butter met macadamia olie, deze mindful range maakt van jouw eigen badkamer een ware homespa.

Geef een liefdevolle massage

Line Friis, holistisch schoonheidsspecialist uit Kopenhagen, geeft haar tips voor een mindful en liefdevolle massage, die je bij jezelf of een ander kunt uitoefenen: “Neem wat Soft Wild Rose bodylotion of body butter in je handen en masseer de crème in op je lichaam terwijl je de geur inademt. Ayurveda leert ons dat het belangrijk is om altijd in dynamische opwaartse bewegingen richting het hart te masseren. Kom je een gewricht tegen? Gebruik dan een ronde beweging. Deze massage bevordert de flow in je lichaam en brengt je nauwer tot elkaar. Vergeet niet minstens vijf keer diep adem te halen vanuit de buik en de warme geur van de rozen in te ademen om tot rust te komen.”

Producten in de range


De ‘Soft Wild Rose’-collectie bestaat uit 9 verschillende producten in variërende hoeveelheden. Alle producten zijn gecertificeerd biologisch, dierproefvrij, zero plastic en vegan. De verpakkingen zijn gemaakt van plantaardig plastic, gemaakt van suikerrietafval.

• Soft Wild Rose Colour Preserve Shampoo (verkrijgbaar in 250ml en 500ml)
• Soft Wild Rose Colour Preserve Conditioner (180ml)
• Soft Wild Rose Body Wash (verkrijgbaar in 200ml en 500ml)
• Soft Wild Rose Body Lotion (245ml)
• Soft Wild Rose Body Scrub (150ml)
• Soft Wild Rose Body Butter (150ml)
• Soft Wild Rose Hand Wash (300ml)
• Soft Wild Rose Hand Cream (75ml)
• Soft Wild Rose Cream Deodorant (50ml)

De ‘Soft Wild Rose’-collectie is o.a. verkrijgbaar bij Holland & Barrett, Ekoplaza en DeOnlineDrogist.nl. Voor meer informatie over Urtekram Nordic Beauty kunt u terecht op urtekrambeauty.com.

*Dit is een persbericht!

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.