Roze Avenue | Glamorous volumizing dry shampoo

Roze Avenue Glamorous volumizing dry shampoo

Een droog shampoo kan je grote vriend zijn als je geen tijd hebt, of gewoon weg geen zin om je haar te wassen. Als deze droog shampoo dan ook nog meer voordelen heeft, dan heb je mij! De Roze Avenue Glamorous volumizing dry shampoo is een prachtige roze fles die je haar een volume boost geeft en een matte finish geeft. Hoe ik dit heb ervaren?

Don’t be a lady – be a legend, zoals de verpakking van deze Glamorous volumizing dry shampoo al zegt. Het in huis hebben van een droogshampoo vind ik echt een must. Waar ik in het begin misschien nog een beetje huiverig was, ben ik nu verkocht en wil ik altijd 1 bus in de kast hebben staan. Je weet nooit wanneer je hem nodig kan hebben!

Glamorous volumizing dry shampoo

De Glamorous volumizing dry shampoo van Roze Avenue is een prachtige roze fles met handige spuitmond. Deze droog shampoo verfrist het haar en brengt ook de nodige volume aan. Tijdens het eerste gebruik schrok ik een beetje van het effect wat deze droog shampoo heeft. Je spuit dus een soort talg in je haar maar ook een soort haarlak waardoor je haar heel stug en hard wordt. Wel zie je van je vette haar helemaal niets meer terug (het product werkt echt als een malle!). Ook laat dit product in tegenstelling van de eerdere producten die ik al eens heb getest, geen grijze laag achter op je haren!
Roze Avenue Glamorous volumizing dry shampoo

Ingrediënten Roze Avenue Glamorous volumizing dry shampoo: Butane, Alcohol Denat., Isobutane, Propane, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Solanum Tuberosum (Potato) Starch, Silica, Parfum.

Hoe ik dit product heb ervaren?


Laat ik nog even terug komen op wat handige informatie over dit product.
Hoe te gebruiken: Schud de fles goed en spuit daarna bij de haaraanzet of waar je extra volume wilt hebben. Zorg ervoor dat je de fles zo’n 15 cm van je haar afhoudt om ervoor te zorgen dat je geen witte/grijze vlekken op je haar te krijgen.
De droogshampoo absorbeert het vet rond de haarwortels en geeft daarnaast ook volume aan het haar. Het is geschikt voor alle haartypes en zelfs de dag na gebruik hoef je nog niet je haren te wassen. Leuk weetje, het product is 100% vegan en dierproefvrij!

Wat ik dus echt een voordeel vind is het makkelijke gebruik, waarbij je gelijk een mooie volle bos haar krijgt. De droogshampoo werkt heel snel, absorbeert alle olie/vet bij de wortels zonder iets achter te laten op de haren. Daarnaast blijft je haar nog zeker een tijdje mooi zitten. Zelfs de dag erna met een kam erdoorheen kun je nog prima een wasbeurt over slaan. Ja, ik ben fan van dit product met een prachtige verpakking en een hele fijne werking!

Gebruik jij wel eens een droog shampoo?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Roze Avenue | Glamorous volumizing dry shampoo

    1. Heel fijn product als je weet hoe het werkt. Is toch wel even anders als een gewone droogshampoo omdat er ook een soort haarspray doorheen zit.

Comments are closed.