Lifestyle

Roomtour; Maart

yosmo
De laatste roomtour is alweer bijna een jaar geleden. Inmiddels is er onwijs veel veranderd, dus leek het me leuk om een nieuw filmpje te maken. Hierbij dus vandaag mijn roomtour van Maart. Benieuwd hoe mijn slaapkamer eruit ziet? Kijk dan even verder.
Ik vond het leuk om een nieuw filmpje te maken van mijn slaapkamer. Er is aardig wat veranderd sinds mijn vorige roomtour.

Ik verander bijna elke maand wel de indeling van mijn kamer. Gewoon omdat ik er dan op uitgekeken ben. En dan was dit alweer het laatste filmpje van de maand Maart. Of ik in April ook filmpje blijf maken hangt af, wat jullie er van vinden. Willen jullie nog meer filmpjes van mij zien, en wat wil je dan zien? Laat het even weten in de reacties. Voor nu heb ik nog geen plannen qua filmpjes voor aankomende maand. Op Facebook zal ik laten weten of er wel of geen filmpje zal komen. Mocht ik geen filmpje plaatsen dan komt er die dag ook niets online. Met inmiddels bijna 600 artikelen is er nog genoeg te lezen op liefscarolien.nl en 1 dag geen artikel online is dan ook helemaal geen ramp.

Welke filmpjes wil jij nog van mij zien? Laat het me weten in de reacties.

10 thoughts on “Roomtour; Maart”

  1. Wat leuk zo’n filmpje! Je mandje met blogessentials staat super leuk op je bureau!
    Liefs,
    Marjolein

  2. Wat leuk om te zien. Ik kijk al vast uit naar meer filmpjes van je.
    Het is steeds super leuk om naar te kijken.

Comments are closed.