Rolo toetje

DSC_1727_edited
Het gebeurd niet vaak, maar vandaag heb ik een hele lekkere review voor jullie! Ben je gek op chocolade, en karamel, of gek op rolo’s? Dan moet je zeker verder lezen in dit artikel! Want ik vertel je alles over de rolo desserts van Nestle!

Toen ik deze toetjes zag liggen bij de Dirk van de Broek, was ik gelijk verkocht. Als kind was ik namelijk al gek op Rolo’s, dat komt door opa πŸ™‚ En nu ze er een toetje van hebben gemaakt, kon ik het natuurlijk niet laten om dit ook uit te proberen!
Nestle maakte deze Rolo toetjes en ik kan je zeggen dat het goed gelukt is!
Al smaakt het niet echt naar Rolo, de combinatie met de chocolade vla en karamel vla is echt heel erg lekker!
Voor 1euro kun je deze 2 kuipjes met Rolo desserts kopen bij o.a. Dirk van de Broek!

DSC_1700_edited

In de verpakking zitten 2 kuipjes met Rolo desserts. Ik kon niet wachten om dit te proeven. Zoals de meeste van jullie misschien wel weten ben ik gek op chocolade, en karamel kun je mij ’s nachts echt voor wakker maken!

DSC_1706_edited

Ik vind wel dat de kuipjes erg klein zijn! Als je het papiertje van het kuipje eraf haalt zien je eerst deze chocolade vla. Als je dit proeft denk je niet dat het naar Rolo smaakt. Ook in z’n geheel met de karamel vla die onder de chocolade vla zit blijft de echte Rolo smaak uit. Maar ik vind het wel erg lekker, maar naar Rolo smaakt het niet.

DSC_1709_edited

Ik vind het wel jammer dat de echte Rolo smaak niet naar boven komt. Als je dit proeft smaakt het naar chocolade- karamel vla. Heel erg zoet maar wel lekker! Zeker bij het kijkje van een filmpje!

Ik heb het ook nog geprobeerd om door elkaar te roeren en dan te proeven, maar dit maakte ook niet veel verschil. Verder vind ik het wel een heel erg lekker toetje, maar het smaakt helaas echt niet naar Rolo’s!

Houden jullie van chocolade en karamel?

Veel liefs,
Carolien

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

10 thoughts on “Rolo toetje

  1. Ik vind Rolo’s lekker, maar dit lijkt me wel erg zoet. Jammer dat het dan niet echt naar Rolo smaakt. Ik wil ze wel proberen!

    1. Als je van chocolade en caramel houdt, dan zal je dit wel lekker vinden! Het is wel erg zoet, maar het is ook maar een klein bekertje, dus nog wel redelijk te doen.

  2. Het ziet er echt héérlijk uit.. wel jammer dat het niet naar Rolo smaakt!

  3. Ziet er superlekker uit! πŸ™‚ Wel rot dat het niet naar Rolo smaakt. Maar hey, het is chocolade, dat is ook al fijn πŸ™‚ Liefs! x

Comments are closed.