Roerbak pasta -Een snelle eenpansgerecht

roerbak pasta

Ik maakte wel eens eerde macaroni, maar nog niet eerder een roerbak versie. Het pakje roerbak pasta zag ik liggen bij de Jumbo, en probeerde hem thuis uit. Is het lekker, wordt alles wel gaar, en wat is lekkerder? In dit artikel vertel ik het allemaal.

Roerbak pasta, ik wist niet dat het kon. Eerlijk had ik er een hard hoofd in, en was een beetje voorzichtig. Want misschien moest ik wel een heel nieuw gerecht maken en op tafel zetten. Ik probeerde het uit, en nam de smaak bolognese. Op de achterkant van de verpakking staat precies wat je moet doen, dus volgde ook ik die bereidingswijze.

De ingredi├źnten die ik heb gebruikt:
– Soepballetjes
– 2 tomaten
– Een zakje thaise roerbakmix.
– De roerbak kruidenmix

Roerbak pasta

roerbak pasta

roerbak pasta
Hier op de verpakking de bereidingswijze die ik ook gevolgd heb. Ik had natuurlijk al gegaarde soepballetjes, dus die heb ik maar heel kort even aangebakken, maar vrijwel gelijk heb ik de groenten mee laten bakken. Ik kwam er pas achter na een aantal keer omscheppen dat er wel heel erg veel pepers in de groente mix zat, dus het beloofde een hele pittige roerbak pasta te worden. Daarna deed ik het water in de pan, en de kruidenmix met macaroni erbij. En nu was het wachten maar, en af en toe even omscheppen. Ik moet zeggen dat het al heel snel inkookte. Veel sneller dan die 13 a 14 minuten.

roerbak pasta

Mijn mening over de roerbak pasta
Ik vond het erg lekker, alleen een beetje te heet. Alleen dat is dus mijn eigen schuld door al die pepers, haha. Ik zou het zeker nog een keer gaan kopen, al wil ik dan ook wel de andere smaken uitproberen. De macaroni was helemaal gaar, en ik kwam zelf niet 1 stukje tegen die dat niet was. De saus is erg dik en plakkerig, en hecht heel erg aan de macaroni. Een beetje cheesy achter zeg maar. Zelf vond ik dat eigenlijk best wel lekker, want het had ook wat romigs. Kan dit dan ook zeker aanraden als je van pasta houdt. Gebruik dan alleen niet de thaise groenten mix. Die zal ik zelf nooit meer in huis halen. De roerbak pasta is bij elke supermarkt te koop. Ik kocht hem in de aanbieding voor 1euro.

Vraag: Heb jij wel eens roerbak pasta uitgeprobeerd?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Roerbak pasta -Een snelle eenpansgerecht

Comments are closed.