Beauty Review

Revlon makeup | Lipgloss

_DSC2848
 Vandaag een review van deze prachtige lipgloss van Revlon. Ik kende het merk niet, tot ik een tijd geleden deze mooie lipgloss ontving door een winactie. Na een rode lipstick, kon een lipgloss natuurlijk niet uitblijven. Maar ben ik wel echt tevreden over deze lipgloss?

Laten we beginnen bij dat het echt een prachtige verpakking is. Het straal luxe uit, zeker de draaidop is (vind ik) prachtig, met het ruitjes patroon! Ook de zilvere letters op de dop springen eruit en het kan je niet ontgaan dat het een product is van Revlon!
_DSC2733
Ik was erg benieuwd hoe goed de lipgloss de rode kleur kan overbrengen. Dit kan ik natuurlijk het beste laten zien met foto’s! Daarom maakte ik een foto van mijn lippen met dit product, en smeerde ik voor de foto, de gloss op mijn witte tafel om te laten zien hoe de kleur echt is!

_DSC2853
Echt rood hé! De aplicator waarmee je het aan brengt is iets wat anders dan ik gewend ben. Het heeft namelijk een soort deuken naar binnen. Zelf vind ik dit wat prettiger met aanbrengen, zeker de onder lippen. De bovenlippen vind ik zelf altijd met elk product het meest vervelende werk. Aangezien ik zelf nauwlijks een bovenlip heb 🙂

_DSC2846
De kleur zelf vind ik wat minder mooi. Het vervaagt heel snel, en het voelt vrij plakkerig aan. Dat vind ik erg jammer!

Deze kleur is perfect voor de zomer! Niet al te donker en knallend, maar heel subtiel. Het kan je look echt af maken!

Wat vinden jullie van deze rode lipgloss?

digitale handtekening

6 thoughts on “Revlon makeup | Lipgloss”

  1. De foto op met de lipgloss op je lippen is jammer genoeg niet heel duidelijk, de rest van je stuk trouwens wel. Lekker zomers kleurtje! Xoxo

Comments are closed.