Revlon | Colorstay nail enamel

Dat ze bij de Action vele verschillende merken met nagellak verkochten wist ik wel, maar dat ze er ook Revlon colorstay nail enamel verkochten wist ik niet. Ik nam 1 kleurtje mee, en laat jullie zien wat ik er van vind.
revlon colorstay nail enamel
Het flesje ziet er erg mooi uit, en de nagellak kun je duidelijk zien door het flesje.  De zwarte dop met de zilver/witte letters van het merk Revlon vallen ook mooi op. Ik nam de kleur Seashell mee, en verwachte een hele mooie lichte roze kleur. De kleur die ik heb is de 025 seashell, wat me eigenlijk helemaal niet deed denken aan schelpen.

Even iets over Revlon
Revlon bestaat sinds 1932 als beautymerk en noemt zichzelf ook een trendsetter. Ze proberen kwaliteitsproducten tegen een goedkope prijs aan te bieden op de markt. Dat het goedkoop is heeft de Action wel bewezen, want de lakjes kosten daar maar 1euro. Dus voor de prijs hoef je het niet te laten.

revlon colorstay nail enamel
Ik had zo’n 3 laagjes nodig voordat je de kleur echt goed zag terug komen. En zoals je op de foto kunt zien zie je nog altijd mijn witte streepjes op mijn nagels. Heel dekkend is deze kleur dus niet. Wel heel erg mooi als je niet wilt dat mensen denken dat je nagellak op hebt.

De nagellak bleef gemiddeld niet veel langer zitten dan de andere nagellaken die ik heb, maar toch kon ik rustig 2 dagen genieten zonder een chip. Zoals je kan zien heeft deze kleur ook een mooie glans, en die geeft hij dan ook goed af op je nagels. Mijn nagels zien er wel heel gezond uit door deze kleur. Zelf ben ik wel tevreden over de nagellak, maar toch wil ik nog graag een andere kleur proberen om te kijken of die wel dekkend zijn. Deze nagellakken zijn te koop bij onder ander de Action voor 0,99cent.
handtekening carolien

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “Revlon | Colorstay nail enamel

  1. Deze heb ik ook en ik vind ook dat hij niet mooi dekt. Hij lakt wel heel fijn, maar blijft ook niet super zitten. Nou ja voor 0.99 kun je niet heel erg de mist in gaan. Paars heb ik ook, en een groene, die zijn wel veel dekkender.

  2. Ik wist niet dat action ook Revlon verkocht! Ik vind het altijd wel jammer wanneer een nagellak niet zo dekkend is, al die laagjes is zo veel werk. Het kleurtje is wel leuk!

    1. Jaa, ik zag ze een tijdje terug liggen! Ze hebben echt heel veel kleuren, maar weet niet of elk filiaal dat heeft. Ja klopt, is inderdaad jammer dat deze niet zo heel goed dekt, binnenkort probeer ik een ander kleurtje, ben benieuwd of die wel dekt 🙂

Comments are closed.