Revita shampoo – Verbeterhaar

revita shampoo
Vorige week kreeg ik een mailtje van de webshop Verbeterhaar, met de vraag of ik een specifiek product wilde testen. Ik werd meteen nieuwsgierig naar het product en besloot om deze uit te gaan proberen. Wat voor effect zal de revita shampoo hebben op mijn haar, en beloofd het alles waar te maken?

Revita shampoo

Dit product is zowel voor mannen als vrouwen, misschien daarom ook ziet hij er wat mannelijk uit. Niet meteen een product dat ik zelf zou uitkiezen om zijn verpakking. De verpakking ziet er strak uit met zijn grijze, zwarte en oranje kleuren. En er staat ook aardig wat informatie op de verpakking zelf.
revita shampoo

De geur is heel neutraal, die ik persoonlijk wel erg lekker vind. Het geeft geen mannen of vrouwen geur maar is echt heel neutraal en heeft in mijn beleving iets weg van een zwitsal geur. Toen ik de shampoo ging gebruiken werd ik een beetje verbaasd. Ik verwachtte namelijk een witte shampoo, maar hij was oranje. Heel erg leuk.

Mijn ervaring met de Revita shampoo
revita shampoo
Ik heb deze shampoo nu 2 keer geprobeerd en ik moet zeggen dat ik wel minder haaruitval heb als daarvoor. Verder merk ik eigenlijk vrij weinig verschil aan mijn haren. Het is een relatief dure shampoo, en de effecten zal je pas na een aantal weken/maanden gaan zien. En nu ben ik dan ook nog jong, en heb maar weinig haaruitval, dus ik weet niet of je het bij mij ook zo goed zal kunnen zien.

De shampoo kun je kopen op verbeterhaar en kost zo’n €25,50, je krijgt dan een fles van 180 ml.

Vraag: Wat voor shampoo gebruiken jullie voor je haren?

* De producten in dit artikel kreeg ik ter review van een bedrijf.

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.